facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor I Do - Wedding Decor

I Do - Wedding Decor

Info

Die ene speciale dag vraagt om speciale aankleding van de locatie. I Do - Wedding Decor verhuurt stylingmateriaal om jullie lovestory compleet te maken.

Geschiedenis

Die ene speciale dag vraagt om speciale aankleding van de locatie. I Do - Wedding Decor verhuurt stylingmateriaal om jullie lovestory compleet te maken.



"Ons doel is om unieke decoratie concepten voor elk event zoals bruiloften, verjaardagen, henna feesten, recepties, geboortefeesten en alle overige evenementen, te creëren. Wij staan voor creativiteit, uitstraling, inspiratie en de beleving. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeftes en creëren daar een op maat gemaakt decoratie concept omheen."
Adres: Antennestraat, 1322 BS Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0626556721
Stad: Almere-Stad
Route: Antennestraat
Postcode: 1322 BS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Party-Rent Almere Party-Rent Almere 272 meter Leukbteam, makkelijk en snel huren, ophalen en terugbrengen
Springkussenverhuur Flevoland & Zwolle Springkussenverhuur Flevoland & Zwolle 4 km Last minute door afzegging van een andere leverancier een springkussen besteld. Goede...
1fun 1fun 6 km
Jumping Almere Jumping Almere 7 km Wij maken uw feestje compleet!
Recensies
Een bescheiden echtpaar die met hun familie de moeite voor je nemen en er echt een feestje van maken. Van begin tot einde niks anders dan lof! Laat opbouwen, vroeg eruit, het maakt ze volgens mij niks uit als het maar goed komt. We hadden het geluk dat Sandya zelf de hele dag aanwezig was. Dat heeft zeker bijgedragen aan het succes van onze droomdag. Voorafgaand aan ons huwelijk hebben we veel partijen gesproken en niemand is zo punctueel geweest in zijn beloftes als Weddingwish. Daarom kunnen we van alle decorbedrijven alleen hun aanbevelen! Bedankt! Carlo en Chantal
WeddingWish heeft mij ontzettend goed geholpen tijdens mijn Indiase bruiloft. Ze denken erg goed met je mee en zorgen ervoor dat alles naar wens is. Ze zijn erg flexibel en klantvriendelijk. Ik heb WeddingWish heel vaak aan de lijn gehad om de details te bespreken. Ze nemen de verantwoordelijkheid op zich en komen hun beloftes na. Ze zorgen ervoor dat ze op tijd zijn voor de op- en afbouw.
Bij WeddingWish wordt de tijd genomen wordt er aangesloten bij jouw voorkeuren en behoeften. Je krijgt verschillende opties en er is veel keuze, een echte aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid