facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hyundai-dealer Van Trigt

Hyundai-dealer Van Trigt

Info

De dorpsgarage waar de klant op 1 staat! Vind ons op de Nijverheidstraat 2 te Zuidland. Voor meer informatie kijk op www.trigt.nl

Geschiedenis

Garagebedrijf W. van Trigt B.V. is opgericht in 1909 en is sinds 1982 Hyundai dealer. Daarmee zijn wij één van de dealers van het eerste uur. Wij hebben de gehele ontwikkeling van het merk Hyundai in Nederland meegemaakt en kunnen nu met recht zeggen trots te zijn op het uitgebreide modellenaanbod dat wij u momenteel kunnen bieden. Bij ons bedrijf vindt u nog de gemoedelijke, klantgerichte instelling die u van een autobedrijf gevestigd in een dorpskern mag verwachten. Wij zijn gevestigd aan de Nijverheidstraat 2 te Zuidland. Wij ontvangen u graag in onze showroom.

Adres: Nijverheidstraat 2, 3214CL Zuidland
Telefoonnummer: 0181-451922
Stad: Zuidland
Route: Nijverheidstraat 2
Postcode: 3214CL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:30
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 17:30
Donderdag: 08:00 - 17:30
Vrijdag: 08:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hyundai dealer Rotterdam, Hyundai dealers Zuid Holland, Hyundai dealer occasions, Hyundai dealer Spijkenisse, Autobedrijf Noteboom Rotterdam Noord, Hyundai dealer Capelle aan den ijssel, Hyundai dealer Rotterdam Ommoord, Mitsubishi dealer Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mulder Classic Parts Mulder Classic Parts 869 meter Uitgebreid assortiment, uitstekende persoonlijke hulp. Top kwaliteit producten.
Autobedrijf Bernisse Autobedrijf Bernisse 906 meter De eigenaar was zeer vriendelijk. Belde netjes met de op en aanmerkingen die hij gev...
Garage Albers Garage Albers 927 meter Een goede dorpsgarage waar de mensen nog klaar staan om de problemen met je auto op t...
Garage Mike Don Garage Mike Don 930 meter Kom al bijna 20 jaar bij Don met zowel USA als anders auto's. Don weet altijd een opl...
Vege Benelux Vege Benelux 1 km al tijden zakelijk klant bij vege, altijd goede kwaliteit
Autobedrijf Michelle Autobedrijf Michelle 2 km Vandaag mijn camaro laten keuren, zeer tevreden over autobedrijf Michelle.
Recensies
Zeer goede service. Bij het ophalen van de auto zaten er nog wat kinderziektes in de software. Dit heb ik direct aangegeven en binnen een week waren alle problemen soepel verholpen.
Goede service, correct personeel, je kan online een afspraak inplannen. En het onderhoud wordt goed uitgevoerd. Ik voel en hoor aan mijn auto dat hij weer een onderhoudsbeurt heeft gehad.
Meedenkend, snel, kiest voor de voor de klant beste oplossing en niet altijd de oplossing die het meeste geld oplevert voor het bedrijf. Goede kwaliteit van het werk wat men aflevert. Daarbij ook een fijne ruimte om te werken terwijl je auto wordt behandelt.
Goed geholpen, vriendelijk personeel en fijne service!
Langs geweest om te kijken voor mogelijk een nieuwe elektrische auto. Ik werd goed geholpen. Prima en zeker een aanrader.
Dienstverlening,service was heel goed.Ik werd heel gastvrij ontvangen.Alle onderdelen die gecontroleerd moesten worden hadden ze goed uitgevoerd. Ik adviseer alle Hyundaieigenaren zeker een bezoek te brengen bij Garagebedrijf W.van Trigt.Topservice verleend.
Prima garage. Fijn en vriendelijk personeel
Dit is een top garage bedrijf waar service nog een standaard is. Ben hier vanaf 2007 klant en heb vanaf die tijd in volle tevredenheid een meer dan uitstekende service mogen ervaren. Ik hoop hier nog vele jaren klant te mogen zijn en de mij zo bekende service te mogen ervaren.
Altijd meedenken en behulpzaam bij het afspraken maken,je wordt netjes gebeld als de auto klaar is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid