facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HypothekenUnie

HypothekenUnie
Info
HypothekenUnie Drechtseden: Jouw financiële partner voor persoonlijk & onafhankelijk hypotheekadvies! Van A tot Z: wij nemen alles voor je uit handen.

"Bij HypothekenUnie Drechtsteden kun je terecht voor gedegen hypotheekadvies van een onafhankelijke adviseur. Jouw wensen en situatie wordt als uitgangspunt genomen, en op basis daarvan worden alle hypotheekverstrekkers met elkaar vergeleken door hypotheekadviseur Alex Erlings. Ook het afsluiten van de hypotheek en de nazorg neemt Alex voor je uit handen: je wordt volledig ontzorgd! Benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je je maximale hypotheek laten berekenen, of wil je een gratis en vrijblijvend adviesgesprek plannen? Neem dan contact op met HypothekenUnie Drechtsteden."
Adres: Forel 3, Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoonnummer: 078-2049354
Stad: Hendrik-Ido-Ambacht
Route: Forel 3


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:30
Dinsdag: 09:00-17:30
Woensdag: 09:00-17:30
Donderdag: 09:00-17:30
Vrijdag: 09:00-17:30
Zaterdag: X
Zondag: X


op zoek naar gerelateerd: HypothekenUnie Drechtsteden, Hypotheek adviseur Weert, Hypotheken Unie Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VERHYPT financieel advies VERHYPT financieel advies 675 meter Heel erg blij met Gert-Jan als hypotheekadviseur. Gert-Jan is betrokken en vakkundig....
Huis & Hypotheek Huis & Hypotheek 2 km "Wil je een woning kopen, een hypotheek oversluiten of je verzekeringen laten checken...
Wisse Makelaardij & Hypotheken Wisse Makelaardij & Hypotheken 2 km Wisse en specifiek Ewout heeft uitstekend geholpen in het begeleiden van de verkoop v...
Waar & Partners Waar & Partners 2 km Ben blij dat ik daar jaren geleden al mijn verzekeringen heb geplaatst. Altijd snel a...
Recensies
Jaco heeft ons uitstekend geholpen bij inmiddels de aanvraag van twee hypotheken. Hij is ontzettend proactief, denkt in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en deinst niet terug voor dossiers die afwijken van het standaard proces. Kortom Jaco levert maatwerk voor elke situatie, is kundig en kan al zijn adviezen uitstekend motiveren. Jaco blijft onze vaste adviseur voor toekomstige verhuizingen in ieder geval!
Ik ben heel erg tevreden met het advies en de goede hulp van Alex Erlings bij het afsluiten van mijn hypotheek. Vanaf het eerste gesprek met Alex had ik er een goed gevoel bij en ik voelde mij erg op mijn gemak bij hem. Na ons eerste gesprek is Alex gelijk aan de slag gegaan om mijn situatie te bekijken en te zien wat de mogelijkheden waren. Vervolgens hebben wij nog een aantal gesprekken gehad waar hij echt de tijd nam om alles duidelijk uit te leggen. Ik heb van het begin af aan het gevoel gehad dat hij er alles aan wilde doen om mij te helpen aan een hypotheek! Ook verliep de communicatie erg goed. Ik werd door Alex, en door Suzanne die vanaf het moment dat de procedure in gang was gezet in beeld kwam, constant goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken! Ik zou dan ook iedereen Alex en de HypothekenUnie aanraden voor de aankoop van een woning want je weet dat je in goede handen bent!
Jaco is vriendelijk en deskundig. Hij is zeer toegankelijk en legt alles duidelijk uit. Hij is betrokken, denkt mee, reageert snel en zorgt voor een optimaal resultaat binnen de wensen en de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Jaco en Suzanne en zouden Hypotheken Unie Hendrik-Ido-Ambacht zeker aanraden.
Alex heeft ons in een periode van een half jaar heel goed geholpen met de hypotheek van ons nieuwe huis, een verhuurhypotheek voor onze huidige woning, een financieel plan en onze belastingaangifte. Hij was deskundig en proactief. Gaf constant een duideljk en compleet advies en besprak met ons alle mogelijke opties. Bovenal was het contact vanaf het eerste moment heel erg prettig en heeft Alex ons in het hele proces op een hele fijne en vriendelijke manier meegenomen. Hoge kwalitatieve dienstverlening die niet minder dan vijf sterren verdient!!
Jacco heeft ons vanaf het begin van de aanvraag tot het eind uitstekend begeleid. Op een persoonlijke en accurate manier. Voor ons is dit onbekende materie, maar dankzij zijn heldere uitleg en hulp waa het allemaal duidelijk voor ons en naar volle tevredenheid. Suzanne was daarbij ook een hele goede hulp en adviseur voor ons.Ik zou iedereen die een hypotheek nodig heeft, de Hypotheken Unie , in ons geval de Drechtsteden, aanraden!
Wij zijn enorm tevreden over het advies van Alex bij de aankoop van onze eerste nieuwbouwwoning. Alex heeft meerdere malen uitgebreid de tijd genomen om alles met ons door te nemen. De gesprekken op kantoor en online verliepen erg prettig, soepel en waren vooral heel duidelijk. De voorgestelde keuzes wat betreft de hypotheek en de verzekeringen waren heel erg goed beargumenteert. Het adviesrapport wat wij naderhand ontvangen hebben, waarin ook alle mogelijke scenario's nog eens duidelijk opgeschreven stonden, heeft ons geholpen alles op een rij te krijgen.
Zeer tevreden. Al mijn vragen werden telkens tijdig uitgezocht en uitgebreid beantwoord, hulde! Er wordt goed meegedacht om de beste, slimste en ook belasting-technisch precies de juiste oplossing te vinden. Jaco en Suzanne: hartelijk dank! Jullie hebben me in een onzekere situatie super goed geholpen.
Ik ben zeer blij met de mate van service die Jaco van Bennekom heeft verleend bij het zoeken en afsluiten van een passende hypotheek. Tijdens het traject stond Jaco altijd klaar om de opties grondig en geduldig samen door te nemen. De communicatie heb ik altijd erg prettig ervaren, geen moment heb ik gevoeld dat ik met onduidelijkheid bleef zitten. Ik zou ieder aanraden om naar Jaco bij de HypothekenUnie toe te stappen om op maat gemaakt advies te ontvangen!
Alex heeft goed geholpen met de aankoop van mijn vakantiewoning. De aanschaf van deze woning leek voor mij als ondernemer een complex vraagstuk maar voor Hypotheken Unie dagelijkse kost. Alles is gelukt binnen het gestelde tijdsbestek en zoals ik het voor ogen had. Alex heeft verstand van zaken, neemt de tijd voor je vragen en denkt met je mee. Prettige bijkomstigheid is het adviesrapport waarin je bewust wordt gemaakt van de mogelijke risico’s.
De hypotheekadviseur was zeer deskundig en behulpzaam bij het vinden van de juiste hypotheek voor mijn situatie. Ik zou hem zeker aanbevelen aan anderen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid