facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HypotheekVakman

HypotheekVakman

Info

Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de wereld van hypotheken, als hypotheekspecialist en adviseur. Met al mijn kennis en ervaring help ik je graag.



"Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de wereld van hypotheken, als hypotheekspecialist en adviseur. Met al mijn kennis en ervaring wil ik graag mensen helpen.Ben je starter in de woningmarkt? Met plezier en enthousiasme wil ik je persoonlijk begeleiden, zodat jij jouw woonwens in vervulling kan laten gaan. Heb jij een ingewikkeld financieel vraagstuk? Ik ga dit niet uit de weg en zoek naar een passende oplossing."

"Al meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in de wereld van hypotheken, als hypotheekspecialist en adviseur. Met al mijn kennis en ervaring wil ik graag mensen helpen.Ben je starter in de woningmarkt? Met plezier en enthousiasme wil ik je persoonlijk begeleiden, zodat jij jouw woonwens in vervulling kan laten gaan. Heb jij een ingewikkeld financieel vraagstuk? Ik ga dit niet uit de weg en zoek naar een passende oplossing."
Adres: 1e Dorpsstraat 22, 3701HB Zeist
Telefoonnummer: 06 22 69 49 41
Stad: Zeist
Route: 1e Dorpsstraat 22
Postcode: 3701HB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:30
Dinsdag: 09:00 - 21:30
Woensdag: 09:00 - 21:30
Donderdag: 09:00 - 21:30
Vrijdag: 09:00 - 21:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00

Recensies
Paul is heel betrokken en laagdrempelig bereikbaar. Hij heeft ons geholpen bij de aankoop van onze eerste woning en we hebben geen moment getwijfeld om zijn hulp weer te vragen bij het oversluiten van onze hypotheek. Het was een hele puzzel maar dat vindt Paul een leuke uitdaging. Paul legt complexe zaken duidelijk uit en zorgt voor een helder en overzichtelijk rapport. Niet alleen op het gebied van de hypotheek heeft Paul ons super goed geholpen, hij heeft ook meegedacht bij de regelzaken rondom de aankoop van onze nieuwe woning en verkoop van ons huidige appartement. Veel dank!
Paul is professioneel, vriendelijk en legde alles duidelijk uit gedurende het proces. De hypotheek werd goed en snel geregeld en wij zijn dan ook zeer tevreden over de hulp van Hypotheekvakman!
Paul heeft ons echt heel prettig bijgestaan in de koop van ons nieuwe huis. Hij was altijd bereikbaar voor vragen, ontzettend geduldig in het uitleggen als ik iets niet begreep en heel kundig in zijn vak. Ik zou Paul als hypotheekadviseur zeker aanraden!
Wij hebben onlangs onze eerste hypotheek afgesloten met hulp van De Hypotheekvakman en wij zijn er zeer tevreden over. Paul was professioneel, flexibel en vriendelijk gedurende het hele proces. Ik zou hem zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een hypotheekadviseur.
Simpel: super! Ik raad hypotheekvakman aan iedere starter aan. Paul neemt je mee in het traject en is bijna 24/7 bereikbaar voor vragen. Wij hebben de hulp van Paul als zeer prettig ervaren. Bedankt Paul!
Paul is echt een vakman en erg prettig in de omgang. Paul heeft ons steeds duidelijk door elke stap in het proces geloodst, aangegeven wanneer er wat moest gebeuren en waarom. Naast het feit dat hij voor ons de financiering heel snel in orde heeft gekregen, heeft hij zelfs tijdens zijn vakantie een aantal zaken in gang gezet zodat we nog van een voordelige rente konden profiteren. Ook geeft hij duidelijk advies over de risico's in het leven en bijbehorende verzekeringsmogelijkheden. Het contact met Paul is prettig, hij reageert uitermate snel, is transparant over termijn en actie en open in zijn communicatie. Er is echt niets op zijn dienstverlening aan te merken, hij overtrof steeds onze verwachtingen. Mochten we overwegen in de toekomst weer een huis te kopen of advies nodig te hebben m.b.t. financiering of verzekeringen, komen we zeker terug!
Altijd vriendelijk, behulpzaam en met verstand van zaken. Nooit te beroerd om nog eens extra uit te leggen wat wij als leken niet begrepen.
Erg goede service! Alles werd snel en goed geregeld en Paul was altijd bereikbaar voor vragen!
Zeer professioneel en grondig advies - erg klantgericht en neemt goed te tijd om dingen nauwkeurig maar niet langdradig door te nemen. Ook op korte termijn voor snelle vragen goed bereikbaar. In algemeen vakkundig sterk met goed inzicht over wat ik belangrijk vind/zou kunnen vinden - zeker een aanrader!
Wij kwamen via via met Paul in contact. Wij hebben het contact met Paul vanaf minuut één als zeer prettig ervaren. Zelfs tijdens zijn vakantie maakte hij tijd om onze situatie te bespreken en hij was altijd bereik- en beschikbaar voor hulp en advies. Via Paul zijn wij uiteindelijk ook op het huis gekomen wat wij nu gaan kopen. Kortom, wij kunnen wel stellen dat wij zonder Paul ons huidige huis wellicht niet hadden gekocht. Kortom, wij zijn erg positief over zijn diensten en willen hem dan ook ten zeerste bij iedereen aanraden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid