facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hypotheekadvies Jeanet van Marion

Hypotheekadvies Jeanet van Marion

Info

Bij mijn bedrijf geef ik mijn klanten onafhankelijk hypotheekadvies op maat en leid ik ze zorgeloos door het proces heen.

Geschiedenis

Geen klant is hetzelfde als het gaat om de persoonlijke situatie betreffende je hypotheek. Er komen vaak meer dingen bij kijken dan je denkt. Door mijn ervaring en onafhankelijke blik kan ik je het beste advies op maat geven. Er zijn verschillende diensten die ik aanbied, zodat er altijd een bij zit die bij jouw situatie past.

Adres: Mounestrjitte 17, 9247 AM Ureterp
Telefoonnummer: 0640058495
Stad: Ureterp
Route: Mounestrjitte 17
Postcode: 9247 AM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Violisit Violisit 389 meter Wij werken samen om wat te bereiken.
Recensies
Jeanet heeft ons super goed geholpen met het krijgen van een hypotheek en alles er om heen. Zelf ben ik ondernemer en wist niet goed hoe een hypotheek te regelen. Na een oriënterend gesprek bij De Hypotheker ging ik met meer vraagtekens weg dan ik binnen kwam. Jeanet heeft al die vraagtekens weggenomen en mij alles in helere taal uitgelegd. Ook was ze altijd bereikbaar voor meer uitleg en om mee te denken. En dat voor een schappelijk tarief. Als wij ons volgende huis gaan kopen, gaan wij daarvoor zeker weer naar Jeanet. En ook onze vrienden en familie verwijzen wij met liefde door naar Jeanet. Aanrader!
Jeanet heeft zich met hart en ziel ingezet om te helpen onze droom te verwezenlijken. Wij zijn super dankbaar voor haar fantastische hulp!
Goede begeleiding in het hypotheekproces. Zorgt ervoor dat alles soepel loopt.
Alles in een, van advies tot met het passeren van de akte betrouwbaar en altijd de beste keuze in overeenstemming met de eigen wens en mogelijkheden.
Professionele vakvrouw met een persoonlijke en warme aanpak. Kwaliteit ten top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid