facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hypotheek Service

Hypotheek Service

Info

INDEPENDER heeft Hypotheek Service net als in 2012, 2013 en 2014 uitverkoren tot Beste Hypotheekkantoor 2015 Regio Groningen

Geschiedenis

Welkom bij Hypotheek Service. U kunt bij ons terecht voor een 100% onafhankelijk advies op het gebied van hypotheken en alles wat daarbij nog meer komt kijken. Bij Hypotheek Service zijn we persoonlijk, vakkundig en betrokken. We zijn niet gebonden aan een bank, een verzekeringsmaatschappij of een andere financieringsinstelling. Dat is plezierig voor u. Want dat maakt dat we u op verschillende manieren kunnen helpen, maar altijd met een persoonlijk advies en maatwerk.
Hypotheek Service: een zaak van vertrouwen.

Adres: Boveneind 21, 9351 AP Leek
Telefoonnummer: 0594-581333
Stad: Leek
Route: Boveneind 21
Postcode: 9351 AP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 17:30
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Eisbert Rietsema, Gerla Uilenberg, Hypotheek berekenen, Hypotheekservice Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Al jaren klant bij Hypotheekservice en dit bevalt ons heel goed. Heldere advisering in begrijpelijke taal. Altijd korte lijntjes en er wordt in ruime mate tijd genomen voor alle zaken onder het genot van een goede bak koffie. Tjebbo heeft ons geweldig geholpen met oa diverse hypotheken en het is fijn te weten dat onze financiële zaken op orde zijn. super service
Super vriendelijke en menselijke hypotheekadviseur. Denkt ontzettend goed mee, reageert snel en wist mij zelfs in het weekend te waarschuwen voor de komende stijgende rente en de noodzaak om snel te handelen. Ik ben super fijn geholpen en zou ze zo weer inschakelen. Dank aan het hele team voor de fijne hulp @ Hypotheekservice!
Wij hebben erg goede ervaring met hypotheekservice Leek. Zij stonden altijd voor ons klaar en elke vraag kon gesteld worden. Door de juiste begeleiding hebben wij ons eerste huis kunnen kopen.
We zijn zeer tevreden over alle hulp die wij hebben gekregen bij het afsluiten van een hypotheek. Het contact met Erwin/Hypotheekservice verliep heel soepel, snel en deskundig. Ze zijn goed bereikbaar en ook tussendoor konden we met alle vragen bij Hypotheekservice terecht. Tevens zijn we goed op de hoogte gehouden bij alle stappen in het proces. Zeer aan te raden. Dankjewel!
Vanaf het begin tot het einde perfect begeleid door Erwin en zijn team.
Geweldige begeleiding bij het kopen van mijn huis en hoe mijn financiële positie daarbij zou zijn. Alles werd rustig en begrijpelijk door gesproken waardoor het voor mij overzichtelijk bleef. Ik ben 100% tevreden.
Van begin tot eind een goede persoonlijke begeleiding bij het afsluiten van een hypotheek, in een vriendelijke open sfeer, met daarbij een goed en eerlijk advies.
Altijd welkom voor je vragen. Geen gedoe gewoon goede service!
Zeer tevreden over de hulp. Duidelijke communicatie en goede service.
Inmiddels meerdere keren samen met Hypotheek Service Leek en Erwin een financiering geregeld en zijn wederom heel tevreden over het advies en de manier waarop alles is verlopen. Erwin en collega's denken mee, zijn creatief en doen er alles aan om het voor elkaar te krijgen. Goed helder, eerlijk en betrouwbaar advies, prettig contact en goede communicatie Snelle bereikbaarheid en snelle actie. Erg blij met het contact!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid