facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hypotheek Idee

Hypotheek Idee

Info

Hypotheek Idee is een landelijk werkend en onafhankelijk tussenpersoon die zaken doet met 98% van de hypotheekverstrekkers.

Geschiedenis

Hypotheek Idee is een landelijk werkend en onafhankelijk tussenpersoon die zaken doet met 98% van de hypotheekverstrekkers. Hierdoor is Hypotheek Idee zeer goed in staat om voor u een hypotheek te vinden die past bij al uw wensen.

- Hypotheken voor mensen met een relatief laag inkomen.
- U hoeft niet de deur uit. Wij komen bij u thuis en nemen uw zorgen uit handen.
- Snelle afhandeling van u dossier door een professionele BackOffice.

Dus voor een advies op maat neemt u contact op met uw hypotheekspecialist van Hypotheek Idee.

Adres: Blijhamsterstraat 54, 9671AX Winschoten
Telefoonnummer: 0597-431066 / 06-21586555
Stad: Winschoten
Route: Blijhamsterstraat 54
Postcode: 9671AX


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Makelaar in Winschoten, NVM-makelaar Winschoten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schipper & Schipper B.V. Schipper & Schipper B.V. 963 meter Schipper & Schipper B.V. Engelstilstraat 8 9671 JH Winschoten 0597-433121 info@schip...
Recensies
We hebben onze hypotheek afgesloten via Hypotheek Idee. We zijn ontzettend goed geholpen en geadviseerd door Martin. Met zijn medewerking hebben we de hypotheek snel kunnen aanvragen. Altijd bereikbaar voor vragen, belt snel terug en denkt mee in oplossingen. Ook de backoffice is altijd bereikbaar. We zijn ook goed en adequaat geholpen door Joery met het insturen van stukken. Beide hebben hun uiterste best gedaan om de hypotheek voor onze vakantie rond te krijgen. We zijn heel erg tevreden over de service, zo zie je het niet vaak meer!
Door een gesprek met de Makelaar van Hypotheek Idee, heeft hij ons door gestuurd naar zijn Hypotheek Adviseur. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij weer 30 jaar vooruit kunnen met een blije hypotheek. Alle lof en hulde voor Hypotheek Idee.
Fijn kundig bedrijf. Scherpe oplossingen met concreet resultaat. Ook persoonlijk contact prettig, flexibel en toegankelijk . Doen meer voor je dan de bekende banken.
Bij een huisbezichtiging deed dhr Theo "voor de grap" of wij indringers waren, weigerde hij ons de hand te schudden wat ik uiterst onfatsoenlijk vind en vroeg hij of we soms wappie waren. Een antwoord op de vraag wat hij daarmee bedoelde, bleef uit. Geen erg hartelijk ontvangst dus. Ik had de indruk dat meneer Theo zichzelf erg leuk vond, wat bij mij vooral het tegenovergestelde gevoel opriep. Misschien had meneer een slechte dag en was hij op dit moment wat onhandig, maar het is zeker geen goede manier om woningen te verkopen. Graag wat meer beschaving.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid