facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hypotheek House Emmen

Hypotheek House Emmen

Info

Een hypotheek afsluiten is meer dan alleen de hypotheekrentes vergelijken.

Geschiedenis

Hypotheekshop Emmen is een gerenommeerd hypotheekadvieskantoor met jarenlange ervaring onder de naam Financieel Centrum Emmen. Wij kunnen volledige onafhankelijkheid waarborgen want wij zijn op geen enkele manier verbonden aan een geldverstrekker. Wij verkopen geen hypotheken, maar wij verstrekken een advies waarbij wij je volledige financiële plaatje inzichtelijk maken. De hypotheek moet namelijk passen bij je persoonlijke situatie. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Volgens onderstaande beoordelingen van onze klanten zijn wij een eerlijk en degelijk advieskantoor waarbij de nadruk ligt op een passend advies. Naast het beste advies vinden wij het ook belangrijk om het jou duidelijk en helder uit te leggen wat het advies precies inhoudt. Waarom is dit het beste advies in jouw situatie?

Adres: Boslaan 12, 7811 GJ Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591645247
Stad: Emmen
Route: Boslaan 12
Postcode: 7811 GJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Mijndossier hypotheekhouse nl
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
René Gepken; Financieel inzicht 2.0 René Gepken; Financieel inzicht 2.0 130 meter Wij helpen bij het inzichtelijk maken van het #Netto besteedbaar inkomen, nu - bij ar...
Lamberink Makelaars & Adviseurs - Emmen Lamberink Makelaars & Adviseurs - Emmen 277 meter Verstand van wonen, hypotheken en verzekeren.
Jouwhypotheek.nu Jouwhypotheek.nu 284 meter Zeer kundige adviseur die op alle vlakken met je meedenkt.
Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze 380 meter Mijn Makelaar Dekker & De Vreeze: gespecialiseerd in de aan- en verkoop, taxaties, aa...
Business Power Supply Business Power Supply 2 km Klant vriendelijk personeel. Netjes en verstand van zaken.
Recensies
Wanneer je goed geholpen wilt worden, ben je hier aan het juiste adres. Zonder poespas de dingen goed regelen, dat is hoe wij het hebben ervaren. Kerstin is altijd in voor een praatje voor- en achteraf en dit draagt zeker bij aan de ontspannen sfeer die er altijd hangt. Samen het gesprek aan onder het genot van goede koffie, wij komen zeker terug mochten we daar aanleiding toe zien!
Dankzij laat handelen van Marcel Meertens heeft hij te laat er voor gezorgd dat wij een bouwdepot zouden krijgen, hier kwamen wij pas later achter toen we een brief in huis kregen . Was hij vergeten . I.p.v. een bouwdepot heeft hij een persoonlijke lening aangesmeerd . Achter de schermen zou hij dit voor ons recht zetten . Na steeds meerdere malen contact te hebben opgenomen hebben wij tot heden nu 2 jaar verder niets weer vernomen . Elke keer de belofte dat ik terug zou worden gebeld . Toen wij getekend hebben , dachten wij dat we Marcel konden vertrouwen . Helaas hebben wij zelf niet goed opgelet , wij hadden er geen verstand , daarom zijn wij naar een adviseur gegaan en hebben hier ook flink voor betaald . Je mag er dan vanuit gaan dat hij de zaken goed en netjes afhandelt. Ik raad aan om niet naar de Hypotheekhouse Emmen te gaan.
Wij zijn ontzettend goed geholpen in het regelen van onze hypotheek door Robin Mink. Er is ons goed uitgelegd wat wij moesten verwachten. Ik ben er heel blij mee dat wij voor Hypotheek House Emmen hebben gekozen. Erg proffesioneel en vakkundig!!
Marcel is een hele goede adviseur die met je meedenkt! Je word echt behandelt als een klant en niet als een nummertje. Hij heeft alle tijd voor je. En ja verder is het gewoon een top vent!
Ik ben bij meerdere adviseurs langs geweest maar Marcel van Hypotheek House heeft mij het beste geholpen. Goede service en uitleg. Erg vriendelijk en goed geregeld. Milad Antar
Top adviseur. Reageert snel. en werkt dingen goed af . Echt een aanrader. Wat mij betreft een dikke 10..
erg vriendelijke mensen met goede kennis van zaken, helpen waar anderen afhaken. meerdere zaken laten regelen daar, altijd toppie. advies? waag er een bezoekje aan en u zult zien dat u geen spijt krijgt.
Hypotheek House Emmen Mensen die weten waar ze mee bezig zijn, nergens om heen draaien recht door zee en het belangrijkste kennis van zaken Wij zijn enorm goed geholpen , Robin Kerstin en Marcel BEDANKT!!!
Hele fijne en snelle service. De hypotheekadviseur was deskundig, flexibel en makkelijk bereikbaar. Het hele team is betrokken en op de hoogte van de stand van zaken. Top!
Wat een top zaak! 2e keer bij hun geweest nu voor wat anders dan een hypotheek Weer super geregeld en dat binnen een week. Lekkere koffie en zeer gezellige sfeer! TOP!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid