facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hypnotherapie en Regressietherapie Zuid-Holland

Hypnotherapie en Regressietherapie Zuid-Holland

Info

Hypnotherapie en Regressietherapie, Sophie Biesboer

Adres: Houtduiflande 14, 2641 WZ Pijnacker
Telefoonnummer: +31 (0) 15 889 90 98
Stad: Pijnacker
Route: Houtduiflande 14
Postcode: 2641 WZ



op zoek naar gerelateerd: Hypnose onverwerkt trauma, Risico hypnotherapie, Opleiding Hypnotherapie Rotterdam, Hypnotherapie prijs, Hypnotherapie erkend, Hypnose Zorg Nederland, Hypnotherapeut worden, Hypnotherapie Amsterdam vergoeding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ackerswoude Ackerswoude 319 meter Op een steenworp afstand van het levendige centrum van Pijnacker ligt de nieuwbouw wo...
Eigen-zinnig-heid Praktijk voor Kunstzinnige Therapie en workshops Eigen-zinnig-heid Praktijk voor Kunstzinnige... 639 meter De workshop Speksteen Bewerken was hartstikke leuk. Laagdrempelig, gezellig, ontspann...
Studio Q&A: Mindfulness Training & Coaching Pijnacker Studio Q&A: Mindfulness Training & Coaching ... 646 meter Mindfulness Training & Coaching in Pijnacker
Pijnacker Pijnacker 822 meter Pijnacker is a town in the Dutch province of South Holland. It is located about 4 km ...
Recensies
Mocht je twijfelen over hypnotherapie....doe het gewoon! Zeker bij Sophie krijg je het gevoel dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Op en nuchtere, zachte, doortastende en intuïtieve manier gaat zij te werk. En dat is echt een mooie, waardevolle combi van eigenschappen. Je voelt je veilig, gezien en uitgedaagd. Met haar intuïtie prikt Sophie overal doorheen en ziet op een of andere manier aan je dat er nog iets onder t oppervlak ligt wat verteld mag worden.
Annemarie: Sophie heeft mij goed geholpen er weer bovenop te komen na een burn-out. Door haar kreeg ik meer inzicht in mijzelf en daarmee ook in de oorzaken van mijn stress, zodat ik daar beter mee kon omgaan. De sessies waren ontspannen en voelden veilig. Sophie is een warme en professionele therapeut.
Ik ben heel positief over de therapie sessies met Sophie. Ze heeft een groot inlevingsvermogen waardoor je je snel op je gemak voelt bij haar. Sophie weet snel de vinger op de zere plek te leggen. De sessies waren intens en bijzonder en hebben me in korte tijd veel gebracht met veel nieuwe inzichten waar ik weer mee verder kan. Ik kan Sophie als therapeut dan ook van harte aanbevelen.
Sophie heeft me erg geholpen om te helen. Ik was door bepaalde gebeurtenissen uit balans, waardoor ik mijn natuurlijke staat van 'zijn' kwijt was. Sophie heeft me op veilige en liefdevolle wijze geholpen mijn emotionele en spirituele evenwicht weer terug te krijgen. Veel dank daarvoor!! Ronald.
Prachtig mooi mens. Ik voelde mij direct veilig en vertrouwd bij Sophie. Met kundige begeleiding van haar tot zeer waardevolle inzichten kunnen komen. Heel veel mogen leren van haar. Dank je wel lieve Sophie.
De therapie van Sophie is voor mij heel fijn en waardevol geweest. Vanuit binnenuit kijken naar onderliggende negatieve overtuigingen en gevoelens waar ik tegen aan liep. Het heeft mij heel erg geholpen om weer in mijn eigen kracht te komen. De begeleiding van Sophie is warm, veilig en heel vertrouwd.
Sophie biedt een veilige plek en is een warm persoon bij wie ik me meteen vertrouwd voelde. Tijdens de sessies bracht ze me op een innerlijke reis door mijn lichaam, geest en verleden, wat veel pijn, emoties en herkenning losmaakte. Ook stelde ze rake vragen, die mij aan het denken zetten en waarmee ik verder kon in mijn proces. Hierdoor heb ik afscheid kunnen nemen van bepaalde blokkades en ervaar ik nu meer vrijheid.
Het was heel prettig te ervaren hoe Sophie werkt: zij is heel toegankelijk en respectvol, heel empathisch, maar niet nieuwsgierig. Omdat zij in haar aanpak precies de relevante punten pakt, ga je snel patronen en verbanden zien: zo nuttig! Het heeft mij erg geholpen!
De begeleiding van Sophie in enkele begrippen: warm, invoelend, aards, liefdevol zonder zachte heelmeester te zijn, heldere scheiding van hoofd- en bijzaken waardoor je snel tot de kern komt. Deze voor mij nog onbekende werkvorm heeft me geholpen mijn innerlijk eens op een nieuwe manier te benaderen, waardoor ik in andere/diepere lagen terechtkwam. Dit heeft me waardevolle nieuwe inzichten en heling gebracht. Een aanrader!
Sophie is een warme, aardige dame die mij uitstekend heeft geholpen met therapie. Ik had grote angst voor de kaakchirurg, en door haar therapie, was de behandeling een stuk aangenamer. Ook heeft ze wat innerlijke blokkades weggehaald. De hypnotherapie is erg aangenaam. Bedankt Sophie wat je voor mij gedaan hebt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid