facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hypnokracht Rosmalen eo

Info

Hypnose leidt tot degene wie je echt wilt zijn. Jij bepaalt jouw doel.
In hypnose passen we het ongewenste aan, naar het gewenste gevoel. Hypnose geeft rust, verlicht pijn, lost ongewenst gedrag/gevoel op.
LOSLATEN, DAAR GAAT HET OM!
www.hypnokracht.nl

Geschiedenis

Oplossen van verkeerd gedrag, negatieve gedachtes, psychische en lichamelijke klachten. Bezoek altijd eerst uw arts! Indien de klachten niet oplosbaar lijken na arts-bezoek: mail me uw probleem en wie weet kunt u bij mij terecht.



"Als je mijn recensies leest, dan begrijp je dat hypnose / hypnotherapie /IEMT / NLP werkt voor problematiek die zich steeds herhaalt: vervelende emoties, vervelend gedrag, vervelende fysieke klachten, vervelende gedachten. Ook voor chronische pijnklachten kan het verlichting geven. Kan de psycholoog / een therapievorm zoals bv EMDR / therapeut / arts / specialist je niet verder helpen, probeer dan HYPNOTHERAPIE of IEMT bij HYPNOKRACHT in Rosmalen. Niet geschoten is altijd mis."
Adres: Irisstraat 5, 5241 XC Rosmalen
Telefoonnummer: 0620612244
Stad: Rosmalen
Route: Irisstraat 5
Postcode: 5241 XC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 13:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Terra Nova :    voetreflex - pedicure - massages Terra Nova : voetreflex - pedicure - mass... 935 meter Terra Nova is gevestigd op de Molenstraat 6 in Rosmalen. De salon bevindt zich op de ...
ByTaske ByTaske 1 km Elke keer als ik geweest ben kom ik blij terug, soms is het ook confronterend maar go...
lijfspraak.nu lijfspraak.nu 1 km Maakt het goed los, zeer ontspannend daarna.
PUUR POWER PUUR POWER 1 km Eindelijk iemand die het begrijpt, het moet leuk, makkelijk en fun zijn! Kleine stapj...
Voetreflexpraktijk Rosmalen N. van der Linde Voetreflexpraktijk Rosmalen N. van der Linde 1 km Zeer goede Voetreflex massages voor iedereen. En in het bijzonder voor zwangere vrouw...
Feliz Vortex Healing Feliz Vortex Healing 1 km Healing is schoonheid, het haalt alle afscheiding weg en onthult oneindige potentie. ...
SOOF SOOF 2 km Pilates geeft je lichaam kracht, flexibiliteit en controle. Je laat lichaam en geest ...
Terug naar Balans Terug naar Balans 3 km Alicja, bedankt jouw behandelings wijze was precies wat ik nodig heb. Ik heb de tip 3...
Recensies
Afgelopen week ben ik bij Suzanne geweest voor mijn allergie op paarden. Het was een hele fijne sessie. Mijn hele lijf was aan het tintelen van de ontspanning. Na afloop moest ik natuurlijk testen of het gelukt was. Suzanne haalde voor mij een cap die veelvuldig gebruikt wordt. Normaal gesproken zou ik al heel snel kast krijgen van jeukende ogen en benauwdheid. Nu had ik nergens last van, zelfs niet toen ik eraan geroken had. In de middag ben ik gaan wandelen langs een paardengebied. Nog steeds nergens last van!
Na de eerste sessie wist ik hoe ik mezelf een zeer korte tijd volledig kon ontspannen waardoor ik geen pijn meer voelde in mijn nek en schouders. Voor de tweede sessie moest ik een duidelijke vraag bedenken. Met die vraag is Susanne aan de slag gegaan in de hypnosessie en de aansluitende healing. Er is een duidelijk antwoord op mijn vraag gekomen en ik heb een prettige afsluiting gemaakt van iets uit mijn verleden. Ik ben erg blij met deze ervaring en kan Susanne van harte aanbevelen.
Eerste contact telefonisch consult, dit als zeer prettig ervaren zodat ik nadien een afspraak heb gemaakt. Onbekend maar door vertrouwt gevoel me er aan overgegeven en nu 2 weken na de sessie voel ik me beter/ anders. Over paar weken terug voor volgende sessie! Ik kan het echt aanraden, Suzanne geeft je vertrouwen, ik ben nog nooit zo ontspannen geweest! Ze weet waar ze over praat en geeft de juiste tips! Thankxxx
Na verschillende therapievormen in mijn veelbewogen leven gehad te hebben en toch nog steeds vastgelopen te zijn, hoorde ik over hypnotherapie en kwam bij Suzanne terecht. Ik was altijd moe, ik stond nooit uitgerust op, mijn benen zijn al jaren pijnlijk en rusteloos, mijn schouders en nek zitten regelmatig vast. Ik had een kort lontje, mijn emmer liep snel over en ik baalde ontzettend dat ik zo snel boosheid voelde en uitte en me erg gestresst voelde. Mijn hartslag was in rust 99 per minuut. Ik dacht vooral rust nodig te hebben, maar niets hielp. Sporten niet, gezond leven niet, veel slapen niet, massages niet. Therapie had ik inmiddels wel gezien, ik kan uren praten over de dingen waar ik mee worstel en ik ben heel open daarover maar écht iets oplossen of opluchten op de lange termijn doet dat niet. Openminded ging ik naar Suzanne, ik vond het ook wel een beetje spannend maar niet eng door de recensies van anderen en ik vond het fijn dat ik haar al gesproken had over de telefoon. Ik heb alles gewoon kunnen volgen tijdens de hypnose, ik ervaarde het heel ontspannen ook al waren het zware onderwerpen, ik ben zelfs een paar keer voor mijn gevoel in slaap gevallen. De volgende dag was mijn hartslag 79 per minuut, ik voelde me rustig en vreemd. In de dagen erna en nog steeds heb ik enorme opluchting ervaren, ik ben niet meer moe, de pijn in mijn benen is compleet WEG! Ik voel me relaxed, mijn hartslag blijft normaal. De mensen bij wie ik altijd spanning ervaarde heb ik in de eerste week na hypnose gezien en gesproken, zonder enige spanning. In 2012 heb ik EMDR gehad met goed resultaat, maar vergeleken bij hypnose valt EMDR in het niets. Als ik dit eerder had geweten was mij een hoop ellende bespaard gebleven. Ik kan het bijna niet geloven, ik vind het ontzettend wonderlijk maar ik ben echt van ALLE klachten af. Dankjewel Suzanne, je hebt me gered!
Met mijn dochter van 15 bij Suzanne geweest. Ze had een soort van angst om bepaalde voedingsmiddelen te eten/proeven. Dan voornamelijk fruit en groenten maar ook bijvoorbeeld bruin brood. Bij het idee alleen al, raakte ze zwaar in de "stress" Ze liep hier zelf ook steeds vaker tegenaan en vond het ook vooral heel vervelend worden. Wilde toch ook graag "normaal" eten en ook meer gezond eten eten. Na een sessie is er een verbluffend verschil. Er wordt van alles beproeft, ze vindt het natuurlijk niet altijd even lekker, maar het geeft geen stress meer. Ze is zelf heel blij met het resultaat en ook wij als gezin!
Geen nee durven zeggen en niet voor mijn eigen op durven te komen. Door toedoen van een zeer ernstig narcistische vader durfde ik niet voor mijn eigen op te komen en durfde ik ook geen nee te zeggen. Met heel veel angst en schuldgevoelens, dat ik nooit goed genoeg was enz. Ik was hulpeloos en niet bij machte om een eigen leven op te bouwen. Ik heb daar meerdere vormen van psychologische hulp voor gehad o.a. EMDR. Alles hielp wel wat maar zeer beperkt. Na slechts een sessie hypnotherapie is het resultaat gewoon verbluffend. Ik durf nu voor mijn eigen op te komen en nee te zeggen. Ik heb nu een tweede sessie gedaan om zelf de dingen te gaan doen die ik graag wil , zelf besluiten nemen , geen schuldgevoelens meer "wat zullen anderen wel zeggen" en niet bang meer om actie ondernemen als dat nodig is. Iets wat ik door gebrek aan eigenwaarde en zelfvertrouwen nooit durfde. Ook dit resultaat is verbluffend goed. Een verrijking voor mijn leven waar ik zeer dankbaar voor ben en het is ook iets dat ik zonder meer iedereen aan durf te bevelen.
23.04.18 Anonieme recensie ivm privacy: Klant kwam voor steeds weer die onrust in lijf en geest, maar kan niet de vinger erop leggen waar het door kwam, maar het maakte haar erg onzeker en dus weer onrustig. 2 weken na de sessie bel ik haar met de vraag hoe het gaat. Ze geeft aan: het gaat goed! Ik ben bewuster aan het leven, ik zie veel meer wat ik doe. Ik ben nog bewuster aan het kijken naar mijzelf en ik blijf nu veel meer bij mijzelf. En heb niet steeds meer een weerwoord met het idee dat ik mezelf steeds moet verdedigen. De onrust is er niet meer. Het is iets wat je niet kunt pakken, ik weet niet waar het aan lag, maar het is wel weg! Ze weet nu veel beter dat ze er WEL mag zijn. Ik doe nu dingen zonder dat ik denk; kan ik dit wel maken, kan ik dat wel zeggen. Ik praat en handel nu vanuit mijn eigen wensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid