facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hygeniq Finland

Hygeniq Finland
"Innovatie als inspiratie… Verandering is noodzaak! We moeten de stroom aan niet hernieuwbare, schadelijke en giftige stoffen stoppen. Onze koers daarin gaat via Innovatie want Albert Einstein leerde ons immers al dat het krankzinnig is om hetzelfde keer op keer te blijven doen en daarbij dan wel een andere uitkomst te verwachten."
Adres: Lenteweg 15, 7532 RV Enschede
Telefoonnummer: +534282860
Stad: Enschede
Route: Lenteweg 15
Postcode: 7532 RV



op zoek naar gerelateerd: HYGENIQ waar te koop, Lenteweg 15 Enschede
Recensies
Innovatief bedrijf met prachtige producten en veel energie! Een merk met een prachtig verhaal wat je graag doorverteld. De eerste volledige lijn effectieve, veilige en ecologische schoonmaakmiddelen.
zonde van je geld. Spul werkt niet zoals men beloofd en heel duurzaam is het ook niet.
Al verschillende producten geprobeerd en ze werken zoals ze zeggen. Fijne producten vooral de nare geurtjes verwijderaar doet zijn werk, top
De producten zijn ecologisch en ze doen wat ze beloven...ik ben super tevreden en gebruik niets anders meer!
Ik snap de positieve reviews niet, badkamervoegen en kitranden van de ramen werden hier echt niet veel schoner door. Jammer, want ik zou graag een milieuvriendelijker product gebruiken.
Super producten, werken goed en zijn volledig ecologisch.
Ecologisch verantwoord schoonmaken, en doet wat het beloofd.
Goed werkende producten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid