facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hydrosan B.V.

Hydrosan B.V.

Info

Hydrosan is gespecialiseerd in advisering en levering van een breed en kwalitatief pakket hydraulische componenten, slangen en appendages.

Geschiedenis

Hydrosan richt zich al meer dan 30 jaar op professionele kwaliteit en snelle service en levering. Naast de groothandelsfunctie en eigen importlijnen, beschikt het bedrijf over een moderne grote werkplaats met een vast team van deskundige specialisten op het gebied van hydrauliek.

Nieuwe huisvesting: meer voorraad, grotere moderne werkplaats.
Recentelijk verhuisde Hydrosan naar een geheel nieuw bedrijfspand in Halsteren. De nieuwe locatie (1500 m2) op bedrijventerrein Oude Molen is twee maal zo groot als het voormalige bedrijfspand in Bergen op Zoom. Met de nieuwe huisvesting speelt Hydrosan in op de toenemende vraag aan levering uit voorraad en reparatie en montage van hydraulische installaties.

Belangrijke uitbreidingen zijn de grotere magazijnruimte en werkplaats. Door de uitbreiding van magazijn is het assortiment niet alleen uitgebreid en verdiept, maar is ook de voorraadpositie aanzienlijk vergroot. Daarmee kan Hydrosan nog sneller aan de vraag van standaard en specifieke componenten en onderdelen tegemoet komen.

De nieuwe hoge en grote werkplaats/montagehal is voorzien van een bovenloopkraan. Door de aanzienlijke uitbreiding van deze constructie- en onderhoudswerkplaats kan er nu ook gewerkt worden aan grotere installaties. Daarnaast biedt het aanpalende (eigen) buitenterrein nu ook meer mogelijkheden voor veilig laden en lossen.

De nieuwe locatie is zeer goed bereikbaar en biedt voldoende ruimte voor parkeren op eigen terrein.



"Hydrosan is gespecialiseerd in advisering en levering van een breed en kwalitatief pakket hydraulische componenten, slangen en appendages."
Adres: Steenspil 34, 4661 TZ Halsteren
Telefoonnummer: 0164-254522
Stad: Halsteren
Route: Steenspil 34
Postcode: 4661 TZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
ecotap is onderdeel van hydrosan. Nadat ik stopte met de samenwerking omdat de manier van communicatie op een onaangename manier werd onderhouden, kom ik er ook nog achter dat men spook facturen stuurt voor spullen die 'achter zijn gebleven'. allereerst komen ze niet langs op de afgesproken dag van demontage, waarop ik genoodzaakt was om de watertap zelf te ontkoppelen. Toen men de volgende dag wel langs kwam hebben ze de helft niet meegenomen en nu sturen ze mij een afrekening van de spullen die met vergeten is mee retour te nemen. Nu verwachten zij dat ik het opstuur en anders blijft te rekening volstaan. Het laat zien dat de manier van samenwerken niet klopt op basis van win-win. Precies de reden dat ik met hen wilde stoppen.
Al 6jaar klant, bijna maandelijks aan de balie. Nieuw gezicht aan de balie en nu dikke 10euro rekenen per afhaal order!! Slaat nergens op, hier komen wij niet meer
Professioneel bedrijf. Erg behulpzaam en klantvriendelijk
mooi bedrijf met vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid