facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hydrobeplanting.nl

Hydrobeplanting.nl

Info

Al jarenlang is Bloemenmagazijn Johan (www.hydrobeplanting.nl) leverancier van groendecoraties voor bedrijven, instellingen en particulieren.

Geschiedenis

ALGEMEEN
Al jarenlang is Bloemenmagazijn Johan (www.hydrobeplanting.nl) leverancier van groendecoraties voor bedrijven, instellingen en particulieren. Zij levert een totaalpakket van hydrobeplanting en onderhoud.
KWALITEIT
Als opdrachtgever zijnde is het voor u natuurlijk belangrijk te weten dat al onze hydrobeplanting en de bijbehorende bakken worden geleverd door de toonaangevende bedrijven in Europa. Deze bedrijven zijn specialist op het gebied van hydrocultuur, en zijn zelfs bekend in Azië en het Midden-Oosten. Samen met hun zijn wij in staat u geheel te verzorgen op het gebied van binnengroen, buitentuinen en eigentijdse beplanting.
(Klik hier om een kijkje te nemen bij onze leverancier).

PLANTENBAKKEN
Bij mooie planten hoort ook de juiste ondergrond. Wij hebben een zeer ruim assortiment plantenbakken van diverse materialen.
- "Bijvoorbeeld: aardewerk, kunststof, RVS, aluminium, hout, lood, glas etc"
De garantie zorgt voor vervangende beplanting als er een plant uitvalt. Dit alles is in een totaalpakket opgenomen. Op deze manier is de opdrachtgever verzekerd van een representatief “binnengroen-concept”.
- "Dit alles is leverbaar in vele maten en kleuren"
Kijk voor meer informatie ook eens op onze brochure pagina.
HYDROHOME
Groenmeubels van hydrohome kenmerken zich door stijlvolle eigentijdse plantenbakken in combinatie met bijzondere kamer-planten op basis van hydrocultuur. Ze zorgen voor uitstraling, sfeer en gezondheid in uw huis.
Onze groenmeubels zijn gemakkelijk in onderhoud, waardoor u verzekerd bent van jarenlang onbezorgd genieten.
Doordat onze producten van Hydrohome alleen verkocht worden in winkels die speciaal door Hydrohome zijn geselecteerd bent u verzekerd van een vakkundig advies, nieuwste trends en een kwaliteitsproduct.
NATUUR IN HUIS
Uw leefruimte heeft stijl en klasse. Planten vormen er een natuurlijk, blikvangend onderdeel van. Een zorgvuldig gekozen plant is een uiting van goede smaak, het vertoon van bewust en harmonieus leven met aandacht voor de natuur en gezondheid.
SFEERVOL WONEN
Planten zijn even uniek als mensen. Niet één is gelijk aan de ander. Planten vragen om een scherp oog voor hun bijzondere karakter. Ze vergen aandacht, smaak en kundigheid om op de juiste plaats te kunnen gedijen. Kamerplanten vragen een weloverwogen plaats in het interieur. Een plek waar ze kunnen zorgen voor sfeer en harmonie.
LEVEND ELEMENT
Een bijzondere, grote plant met bijbehorende pot heeft in het hedendaagse interieur een opvallende positie verworven. Steeds vaker is de plant een op zichzelf staand element dat op zijn eigen manier karakter brengt.
Een interieurelement dat verbondenheid met natuur en gezondheid communiceert, dat de link vormt tussen het binnenhuis en de wereld buiten. Een plant completeert het hedendaagse interieur met een onontbeerlijk element: leven!
GEBRUIKSGEMAK
Een groenmeubel is een aanschaf voor de langere termijn. U heeft er gegarandeerd jaren plezier van. Die duurzaamheid is te danken aan het verzorgingssysteem dat we voor de groenmeubels hebben ontwikkeld. Kern daarvan is dat de planten op hydrocultuur zijn gekweekt en dat ze voorzien zijn van een watermeter waarmee ze zelf aangeven wanneer ze water nodig hebben.

Deze meter zorgt er tevens voor dat u nooit te veel of te weinig water geeft. Vernuftig, eenvoudig en doeltreffend.
GEZONDHEID
Erkende wetenschappelijke instituten over de gehele wereld hebben onderzoek gedaan en conclusies zijn telkens eensluidend; groenmeubels leveren een gezonder bijdragen aan het binnenklimaat. Ze filteren de lucht van stof en schadelijke stoffen en houden de luchtvochtigheid op peil. Tal van klachten zoals hoofdpijn, droge keel en droge ogen zijn met groenmeubels te verminderen. Deskundig advies daarbij is onontbeerlijk.
STRESSVERLAGEND
Met juiste groenmeubels om zich heen voelt de mens zich gewoon lekkerder. Wetenschappelijk onderzoek heeft dit meerdere malen duidelijk aangetoond.
PERSOONLIJK ADVIES
Wij noemen een grote hydro-kamerplant in een pot een groenmeubel. Letterlijk: een meubel met de natuurlijke uitstraling van levend groen. Dat groenmeubel omringen we met zorg, goede smaak en advies.

Om te komen tot een passende keuze bieden we u daarom onder meer persoonlijk advies aan huis. Het groenmeubel wordt op die manier helemaal afgestemd op uw huis en uw leefomgeving. Dat garandeert optimale condities en tevredenheid.
NIEUWSTE TRENDS
Net als het interieur zelf is een groenmeubel onderhevig aan trend-ontwikkelingen. Het hydrohome concept is gebaseerd op het idee dat ook planten en potten op een passende manier dienen aan te sluiten bij de tijdgeest, de mode, het actuele levensgevoel. Dat geldt voor de planten én voor de potten. Ook potten hebben een eigen uitstraling, een eigen betekenis in uw interieur. Hydrohome kent vrijwel geen beperkingen bij de keuze. Potten zijn er in hout, staal, aardewerk, kunststof, textiel in vele maten en soorten. Ieder met een eigen vorm van expressie. U kunt ervan op aan dat onze innovaties en smaakvoorstellen steeds nauw aansluiten aan de nieuwste trends.
LAAT U INSPIREREN!
Op onze brochure pagina vindt u een selectie van brochures met de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van hydrohome groenmeubels op basis van hydrocultuur in een woonomgeving.

Doordat er door ons steeds ingespeeld wordt op de laatste trends op het gebied van wonen, kunt u ervan verzekerd zijn dat u altijd iets vindt dat past in uw woonsituatie.

Wij kunnen u hierbij natuurlijk niet alles laten zien, maar wij willen u graag helpen om samen met ons als hydrohome dealer u vakkundig advies te geven om een groenmeubel te vinden die het beste bij uw woonwensen passen.

Kijk voor nog meer inspiratie op onze brochure pagina.

Adres: Floridadreef 102A, 3565am Utrecht (stad)
Telefoonnummer: 030-2712077
Stad: Utrecht
Route: Floridadreef 102A
Postcode: 3565am


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Plantenwinkel Utrecht centrum, Beautanic Intratuin, Beautanic Hydropot, Beautanic Superfood, Hydroplanten kopen, Stek voor je Plek, Beautanic Lifestyle, Kwekerij hydrocultuur planten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mezzini Mezzini 31 meter Mezzini, a world of taste
Enka Keukens Enka Keukens 268 meter Extreem slechte service betreffende een nalevering. Terugbelverzoeken worden genegeer...
Kraan Vlees-Service Kraan Vlees-Service 314 meter Gevalletje even vergeten dat de naam van het bedrijf op de bus staat. Meneer haalt r...
VDH Machines & Gereedschappen BV VDH Machines & Gereedschappen BV 402 meter Voor 49 euro bezorgkosten krijg je je goederen niet tot aan de deur maar tot aan de w...
CyclingWeb.nl CyclingWeb.nl 514 meter Nette prijzen en goede service. Ik kreeg bij mijn bestelling per ongeluk het onjuiste...
Badkamerwarenhuis.nl Badkamerwarenhuis.nl 541 meter Als er 10 sterren konden gegeven worden, had ik dat gedaan. Uitstekend geadviseerd bi...
Smartshop420 Smartshop420 545 meter
Adnes Lijm & Afdichtingsmaterialen Adnes Lijm & Afdichtingsmaterialen 601 meter Bij ons bent u bij het juiste adres voor lijm & afdichtingmaterialen
Lampgigant Lampgigant 603 meter Hier een aantal mooie lampen gekocht waaronder deze voor de gang.
Ajwa Slagerij,Bakkerij&Lunchroom Ajwa Slagerij,Bakkerij&Lunchroom 2 km Elke keer probeer ik wat anders in de hoop dat het beter word maar nee hoor. Kipburge...
Snuffeldump Snuffeldump 2 km Geweldig vette spullen te koop
Winkelcentrum Gagelhof Winkelcentrum Gagelhof 2 km Vandaag uitgeschreven na 20 jaar bij deze praktijk! De arts R. Ramcharan schrijft me...
Karwei OutletStore Utrecht Karwei OutletStore Utrecht 2 km Nog altijd veel te dure prijzen voor een outlet store waarvan de producten er vaak oo...
Intertoys Utrecht Overvecht Intertoys Utrecht Overvecht 2 km Fijne winkel met vriendelijk personeel
Wero bloemen Wero bloemen 3 km Kom al vanaf ongeveer mijn 16de bij de rijk, opgegroeid in die buurt. Nu 61 jaar en w...
Magimix Nederland Magimix Nederland 3 km 3 keer gekocht, alledrie x de motor kapot binnen 3 mnd. Licht volgens magimix aan h...
Cadeaubon.nl Cadeaubon.nl 3 km Mijn gekochte kado bon kwam niet aan 4 dagen later had ik contact met de klantenservi...
Johanna's Boutique Johanna's Boutique 3 km �Welkom bij Johanna's Boutique!� Heeft u vragen stuur gerust een pb. (vezendkosten ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid