facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hydra Zwembad de Smagtenbocht

Hydra Zwembad de Smagtenbocht

Info

Zwembad de Smagtenbocht biedt aan inwoners in de regio zwem- en beweegfaciliteiten voor recreatieve en sportieve vrijetijdsbesteding.

Geschiedenis

Zwembad de Smagtenbocht biedt aan inwoners in de regio zwem- en beweegfaciliteiten voor recreatieve en sportieve vrijetijdsbesteding. Wij geven kinderen en volwassenen de mogelijkheid om veilig te leren zwemmen in een schone accommodatie.

De accommodatie beschikt over een zwembad en een bubbelbad. Het binnenbad beschikt over een tillift voor mensen met een beperking. Ook beschikt de accommodatie over een horecagelegenheid.

Adres: Bossingel 3, 5531 NH Bladel
Telefoonnummer: 0497-387003
Stad: Bladel
Route: Bossingel 3
Postcode: 5531 NH



op zoek naar gerelateerd: Vrij zwemmen zwembad, Dubbelslag vrij zwemmen, Lansingh vrij zwemmen, Zwembad Mijdrecht Vrijzwemmen, De Schilp vrij zwemmen, Vrij zwemmen Waterhoorn, Zwembad Dordrecht reserveren, Vrij zwemmen Vrolijkheid Zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwembad De Smagtenbocht Bladel Zwembad De Smagtenbocht Bladel 18 meter Heel goede zwemlessen, goede zwemleraren. Alleen wel duur.
Recensies
Heel goede zwemlessen, goede zwemleraren. Alleen wel duur.
Bijna 7 jaar lang iedere vrijdag baby en later peuterzwemmen. Gezellig met zijn allen dobberen en lekker watervrij worden en blijven. Aan alles komt een einde, in dit geval door schoolgaande kinderen. Veel plezier aan iedereen die in deze groep zwemt.
Met gemengde gevoelens vanavond voor mij de laatste training voor dit jaar. Het bad gaat voor alsnog dicht per 31-12. Hopelijk komt er een doorstart/vervanging/renovatie van een mooie sportlokatie waar velen plezier aan hebben beleefd.
Kinderen krijgen hier op een goede en veil of e manier zwemles.
Klein overdekt instructie zwembad. Een beetje achterhaald door de tijd, maar beter dan niks.
Klein maar mooi binnenbad.
Zwembad heeft een binnenbad, waarin een laag, middeldiep en diep gedeelte zit. Daarnaast is er een jacuzzi en kantine aanwezig. Prijzen voor vrij zwemmen zijn relatief hoog, door de geringe concurrentie in de buurt. Zwemlessen zijn top!
Goede service
aanrader voor peuter en ABC zwemmen. goede zwemleraren.
Heel warm binnen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid