facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huurshop Etten-Leur BV

Huurshop Etten-Leur BV
Adres: Hoevenseweg 39C, 4877LA Etten-Leur, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0765037000
Stad: Etten-Leur
Route: Hoevenseweg 39C
Postcode: 4877LA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:30
Dinsdag: 07:00 - 17:30
Woensdag: 07:00 - 17:30
Donderdag: 07:00 - 17:30
Vrijdag: 07:00 - 17:30
Zaterdag: 07:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: boels etten leur, milieustraat etten leur, aanhanger huren etten-leur, borent, praxis etten leur, boels roosendaal, self storage etten-leur, boels breda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Djboothshuren.nl Djboothshuren.nl 2 km DJBoothshuren.nl is gespecialiseerd in de verhuur van dj gear. Van de meest gebruikel...
Kapitent, verhuur van tenten, chalets en bedden Kapitent, verhuur van tenten, chalets en bed... 3 km Fantastische mensen , niets is hem te veel, 100% waterdichte tenten
Recensies
Fijn verhuur bedrijf en erg klant gericht!
Fijn familiebedrijf met een groot assortiment waar je tegen nette prijzen gereedschap en dergelijke kunt huren.
Goedkoop en snelle service. Welliswaar krijg je soms wel iets mee wat kapot is. Maar ze repareren het gelijk of je krijgt een ander mee.
Alles te huur voor de grote en kleine klusjes
No nonsense, doe maar gewoon bedrijf waar je allerlei materialen kunt huren, o.a. voor bouw en industrie. Zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Zagen steigers aanhangwagens aggregaten en veel meer. Tevens opslagverhuur, nette tarieven.
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Heb een dag teveel berekend gekregen wat ook wordt toegegeven. Echter komen ze nu, twee weken na dato dat er een adapter niet is ingeleverd en dat dit met elkaar verrekend gaat worden. Ik heb gewoon een retourbon dat ik alles heb ingeleverd, ze hebben wettelijk geen poot om op te staan maar toch trek ik aan het kortste eind. Onbetrouwbaar bedrijf. Geen zaken mee doen.
Supersnelle en deskundige service. Ze hebben echt alles! Als je gereedschap wilt huren, ga hier naartoe. bij Praxis en Karwei weten ze niks, hebben heel weinig en duurt het een eeuwigheid om geholpen te worden. We stonden binnen 5 minuten weer buiten met precies wat we zochten. We hoefden niet eens borg te betalen. Het huren kostte een prikkie en we betaalden achteraf. Echt aan te raden!
Voor mijn zoon een product retour gebracht. Later erachter gekomen dat er teveel berekend is. Nu wordt geweigerd het teveel betaalde geld terug te geven met als excuus dat het niet compleet is ingeleverd ondanks dat ik gewoon een retour bon heb. Voor mij nooit meer de huurshop.
Zeer mens vriendelijk bedrijf met een hoog verhuur capaciteit van vele objecten voor verschillende faciliteiten
Snel, goeie service en een uitgebreid aanbod. Fijne mensen om je materiaal bij te huren. Ze waren heel coulant bij het factureren. We hadden de steiger en dat langer en een aanhangwagentje alleen om ff op te halen. Beide werden maar voor een deel van de dagprijs gerekend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid