facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huurbieding.nl

Huurbieding.nl

Info

Zoek je kantoor, winkel of bedrijfsruimte? Via huurbieding.nl kan je vrijblijvend eerst bieden op de gevraagde huurprijs per maand.

Geschiedenis

Direct op 12 andere verhuurwebsites, marketing & vindbaarheid!

Wil je als particuliere belegger, asset manager, beheerder of makelaar een te huur staande kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte in de markt brengen, een reeds te huur staande pand extra promoten, meer vraag creëren op je pand en vindbaarheid over het net? Zet je pand dan vandaag online op Huurbieding.nl. Dan hoef jij je geen zorgen meer te maken over advertentie verspreiding, vindbaarheid, socialmedia campagne, google adwords, online promotie, adverteren & lead generatie van het leegstaande pand. Het enige wat je moet doen, is het realiseren van transacties met de binnenkomende bezichtiging aanvragen, vragen en biedingen. Deze reacties komen direct in je mailbox. Meer dan 750 potentiële huurders per maand reageren via ons platform voor nu zo'n 380 verschillende vastgoedpartijen in Nederland. Wij kiezen voor een heldere aanpak tegen een jaarlijkse fixed advertentie prijs van €425,- excl. BTW per pand, ongeacht de afmeting(en), huurprijzen en beschikbare units. Bij verhuur wordt er geen courtage in rekening gebracht! Nieuwsgierig geworden? Scroll naar beneden!

DIRECT OP DE 12 BELANGRIJKSTE VERHUURWEBSITES EN VERSPREIDING VOOR JE VASTGOED

Huurbieding.nl promoot het gehele jaar je pand via social media, Google Adwords, remarketing, blogs, YouTube, Google SEO en verspreidt het pand op 12 andere belangrijke verhuurwebsites. Indien huurders op je pand reageren via Huurbieding.nl of op een van de andere websites, komen deze reacties direct in je mailbox. Alle websites synchroniseren met Huurbieding.nl door middel van een spinnenweb constructie. Door de ingebouwde shuffle komt je pand nooit op de laatste pagina terecht.
JAARLIJKS €425,- EXCL. BTW PER PAND (FIXED PRICE)

Huurbieding.nl kiest voor een heldere aanpak tegen een jaarlijkse advertentieprijs van eenmalig €425,- excl. btw per pand, ongeacht de afmeting of huurprijs. Deelverhuur, complexen, winkelcentra aanmelden ook mogelijk, voor de zelfde prijs per jaar. Direct adverteren met meerdere panden? Vraag naar onze staffelkorting.

Je start zodra het pand online staat en is maandelijks opzegbaar. Bij start facturen wij eenmalig €425,- excl. BTW voor het gehele jaar, inclusief genoemde marketing activiteiten. Dit wordt ieder jaar automatisch verlengt en stopt bij opzeggen of bij verhuur.
Zowel je aanmelding als promotie blijven actief tot je pand verhuurd is. Na verhuur of opzegging ben je geen extra courtagekosten verschuldigd aan Huurbieding.nl. Het team van Huurbieding.nl is dagelijks bezig om je pand bij duizenden ondernemers onder de aandacht te brengen, totdat het is verhuurd.

Meerdere afmetingen beschikbaar in het zelfde pand of complex? Ook dan betaal je éénmalig €425,- excl. BTW vooraf met de zelfde voorwaarden. Boek je een tweede verhuursucces via ons platform, maar er zijn nog units beschikbaar of moet er na verhuursucces via onze website nieuwe vierkante meters worden toegevoegd? Dan betaal je dus niks extra!

CONTACT TUSSEN HUURDER EN VERHUURDER

1) Bieding plaatsen op de gevraagde huurprijs per maand.
2) Bezichtiging aanvragen
3) Vraag stellen

In alle drie de gevallen komen de reacties direct in je mailbox terecht en zijn niet zichtbaar voor anderen. Per advertentie kan je diverse CC-mailadressen toevoegen, zodat meerdere mensen de aanvragen van huurders ontvangen.

AANMELDEN VAN EEN BEDRIJFSPAND

Stap 1: Maak snel een account aan via ‘Verhuur je pand’. (je gegevens zijn niet zichtbaar voor de huurder)
Stap 2: Upload eenvoudig een kantoor,- winkel,- of bedrijfspand in je dashboard. (Je kan de informatie ook sturen naar [email protected] dan verzorgen wij de aanmelding)
Stap 3: Betaling per factuur of iDEAL. Je aanmelding staat direct live en je kan binnen enkelen minuten al reacties ontvangen van nieuwe huurders.

MIJN PAND STAAT AL BIJ EEN MAKELAAR

Huurbieding.nl is een platform dat voor elke verhuurder toegankelijk is. Huurbieding.nl is een marketingtool om gemakkelijk en overzichtelijk je leegstaande bedrijfsonroerendgoed landelijk onder de aandacht te brengen. Het platform is dan ook voor iedereen toegankelijk. Voor de makelaardij zijn wij een verlengstuk voor de online activiteiten. Alle aanmeldingen zijn ook echte opdrachten, wij spyderen niet van andere websites.

MEER WETEN?

Wij kunnen ons voorstellen dat je meer wilt weten over adverteren op een website welke je wellicht niet kent. Niet alleen over het adverteren op een website, maar ook over ons bedrijf. Neem daarom gerust contact op met één van onze adviseurs, voor meer informatie over het aanbieden van kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte en ons bedrijf. Je kan ons bereiken per telefoon: 0854013999 of een e-mail sturen naar: [email protected].



"Kantoorruimte, winkelruimte, bedrijfsruimte huren of verhuren? Huurbieding!"
Adres: Augustapolder 64, 2992 SR Barendrecht
Telefoonnummer: 0854013999
Stad: Barendrecht
Route: Augustapolder 64
Postcode: 2992 SR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Progam Vastgoedontwikkeling & Bouwmanagement Progam Vastgoedontwikkeling & Bouwmanagement 0 meter Progam Vastgoedontwikkeling is een onafhankelijke ontwikkelaar op het gebied van comm...
Villex Wonen Villex Wonen 3 km Ik heb 3 jaar gehuurd bij Villex/ Gapph en dit doe ik nooit meer. Eerste pand waar ik...
Recensies
Erg professioneel bedrijf: waar een resultaatgerichte aanpak centraal staat. Het platform genereert veel leads en onze objecten waren daardoor snel verhuurd. Kan het van harte aanbevelen.
Een fijn en goedwerkend platform waarbij je gemakkelijk in contact wordt gebracht met de verhuurder. Aanrader!
Super fijn bedrijf! Gelijk een kantoor kunnen bemachtigen
Succesvolle verhuur van mijn bedrijfspand.
Goed bedrijf om mee samen te werken, heldere communicatie en snelle opvolging.
Ideale manier om snel je leegstaande vastgoed te verhuren. Veel makkelijker dan je panden op allerlei verschillende sites te moeten zetten, ze nemen al het werk uit handen! Zeker aan aanrader. Bedrijfshal was binnen 2 maanden verhuurd. Zou er zeker weer gebruik van maken.
Dankzij Huurbieding.nl hadden we snel een nieuwe een nieuwe huurder voor ons winkelpand!
Goed platform met een top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid