facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huur simpel

Huur simpel

Info

Huur simpel en snel op www.huur-simpel.nl



"Huur-simpel is opgericht in 2014 door de gebroeders Van der Laan. Het is een vooruitstrevend bedrijf en levert kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs. Zoals de naam al doet vermoeden willen wij u op een snelle en eenvoudige wijze gebruik laten maken van onze producten. U kunt machines huren ten behoeve van grondverzet werkzaamheden. Daarnaast verhuren we ook afvalcontainers en kunt u zand, grond, tuinaarde en split bij ons kopen."
Adres: Nikkelstraat 18, 8211AJ Lelystad
Telefoonnummer: +31628500409
Stad: Lelystad
Route: Nikkelstraat 18
Postcode: 8211AJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Container Lelystad, Grofvuil container huren, Verhuur, Machine Verhuur, Verhuur Dronten, Simpel zand Lelystad, Simpelzand, Afvalcontainer huren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flexcenter Lelystad Flexcenter Lelystad 7 km Praktijk voor Balans, aandacht voor lichaam en geeest.
Recensies
Wat een ontzettend fijn bedrijf om mee te werken! Totaal hebben wij ongeveer 46 kuub zand en 25 kuub tuinaarde bij ze besteld in een tijd periode van 3 maanden. Op een Vrijdag tijdens het straten kwamen er in de ochtend achter dat we 6 kuub zand te kort hadden, waarop ik Huur Simpel belde of ze nog kans zagen om dit dezelfde dag nog te kunnen brengen, zodat we in het weekend door konden gaan. Een half uur later werd ik teruggebeld met het bericht dat ze het gewoon gingen regelen. Heb nu al diverse keren wat bij mogen besteld en het contact is altijd vriendelijke, ze zijn meedenkend en leveren een super service, maar misschien nog wel het belangrijkste ze komen hun afspraken na!
Wij hadden zand nodig voor onze tuin. online besteld en zoals Ricardo het had beloofd we kregen 2 kuub volgende dag geleverd. erg vriendelijk. supper service mannen. bedankt
Ik heb 6 kub container bij ze gehuurd. Ik werd heel goed en inhoudelijk geholpen. Zij hebben alles heel snel geregeld en uitgevoerd. Brengen en halen. Zij zijn ook nog de goedkoopste in de markt vind ik. Jongens bedankt.
Goede service, vriendelijke medewerkers, alles makkelijk geregeld online, telefonisch bevestigd, alles netjes gedaan zoals afgesproken, snel, duidelijk en zeker niet duur. Echte aanrader. Top!
13 m3 zand, 5 m3 tuinaarde en een afvalcontainer besteld, welke gespreid geleverd moesten worden. Scherp geprijsd & nog belangrijker alles volgens afspraak geleverd, zelf nadat ik last minute nog een wijziging qua timing wilde doorvoeren. Top service van Casper, denkt mee inzake planning. Klein minpuntje is de kwaliteit van de tuinaarde.
Zeer goede service. Vrijdag zand besteld, maandag ochtend geleverd en tegen een mooie prijs. Kortom: aanrader!
32 kuub zand besteld in big bags. Kon al binnen 48 uur geleverd worden voor een keurige prijs! Er wordt zeer snel gereageerd en afspraken worden nagekomen.
Zeer prettige ervaring met dit bedrijf. In het bijzonder Casper gesproken. Steeds weer vriendelijk, meedenkend, en vakkundig. Verder een zeer scherpe prijs en snelle levering. Daarom welverdiend 5 sterren. Ik raad iedereen dit bedrijf aan!
Geweldig bedrijf! Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend!! Heel erg tevreden!!
Vlotte en korte termijn van leveren. Keurig geholpen, en schappelijke prijs! Doen nergens moeilijk over, en zijn zeer correct.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid