facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huupkens IJssalons

Huupkens IJssalons

Info

Huupkens IJs, Winnaar Gouden IJsspatel2019. Al 78 jaar een begrip in Weert en omstreken. Authentiek, traditie, familie. Hier zitten de locals. Beste IJs

Geschiedenis

Wie in Weert en omstreken aan ijs denkt, denkt al snel aan Huupkens IJs. Al 75 jaar lang verkoopt de familie Koppen zelfgemaakt ambachtelijk ijs.

2015 Het jaar dat wij ‘Beste IJssalon van Nederland’ aan onze palmares mochten toevoegen.
Een kroon op ons mooie werk wat wij nog steeds met veel passie en plezier mogen uitoefenen. Wie had dat gedacht toen begin jaren veertig Huupkens IJs niet meer was dan één winkeltje aan de Biest in Weert. Vanuit een klein huiskamertje verkocht oma Lies de lekkerste ijsjes, gemaakt met liefde. En zo doen we het nog steeds.
Nu, 2016 staat in het teken van nog meer verandering en vooruitgang. Ons tweede filiaal in Weert is gevestigd in de Beekstraat, het lekkerste straatje van Weert. Heerlijke italiaanse koffies, genieten van onze lekkere home made wafels en natuurlijk ons perfect bereid ambachtelijke ijs zoals jullie dat van ons gewend zijn.
En natuurlijk onze vestiging in het centrum van Heythuysen, echt de moeite waard om op ons gezellige terras een heerlijke ijscoupe te nuttigen.

Al die jaren wordt het ijs nog steeds bereid volgens eigen recept, met melk van oerhollandse koeien. Het is ons altijd om de kwaliteit gegaan en dat zal ook altijd zo blijven. Wij zoeken vol passie naar de beste (verantwoord geproduceerde) ijsgrondstoffen. We selecteren ze uiterst zorgvuldig en we proberen zo veel mogelijk de lokale producten hierbij te betrekken. Ons werk is nooit klaar!

In 2013 zijn wij op de nationale ijswedstrijden ook al beloond voor ons harde werk en bekroond met de titel 2de Beste IJssalon van Nederland. Ook in 2014 horen we wederom bij de beste 5 ijssalons van Nederland en zijn we 3e geworden met ons passievruchtijs in de strijd om "de gouden ijsspatel"

U kunt bij alle drie onze 3 vestigingen terecht voor heerlijk ambachtelijk schepijs, ijscoupe’s, koffie en home-made appeltaart. De lekkerste van Weert en Leudal!

Graag tot ziens bij Huupkens IJs.

Made with love

Producten

Ambachtelijk IJs en soft IJs, IJscoupe's, Milkshakes, Yoghurtshakes, IJscoupe's To Go, IJskoffie's, Huisgemaakt gebak, Koffie's, Verwenkoffie's, New York Yoghurt en ... een beetje liefde.



"Huupkens IJs, authentiek sinds 1941. Oudste Beste IJssalon van Nederland!Kom bij mij op visite in mijn knusse IJssalon of bij mooi weer gezellig in het geheel vernieuwde magnifieke kasteelpark Nijenborgh tegenover onze zaak. De locals van Weert en omstreken komen al 81 jaar lang graag bij ons het állerlekkerste Ambachtelijk IJs eten. Bij dé Oudste Beste IJssalon van Nederland, Winnaar van het Lékkerste IJs van Nederland 2019, Winnaar Gezélligste winkel van Weert kunt u ook genieten van onze heerlijke luxe IJscoupe's To Go, Koffie's, Frhcappuccino's, Yoghurtshake, Death by Chocolate IJs, Zure matten ijs en Chocomousse. En nog veel meer ijssmaken. Alles HOME-MADE! En dat proef je! Dus kom jij bij mij op visite? Zorg ik voor iets lekkers!!"
Adres: Biest 44, 6001 AR Weert
Telefoonnummer: 0495 532893
ln.snekpuuh@ofni
Stad: Weert
Route: Biest 44
Postcode: 6001 AR



op zoek naar gerelateerd: huupkens ijssalons weert, huupkens ijskaart, huupkens ijssalons heythuysen heythuysen, bacio weert, ijssalon weert, huupkens beekstraat, huupkens ijs kaart, huupkens ijs smaken
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IJssalon Bacio Weert IJssalon Bacio Weert 651 meter Top ijssalon. Groot aanbod, vriendelijk personeel die mensen ook weer snel helpen, ve...
Recensies
Heerlijk ijs en aangenaame bediening! Gelukkig voor mijn lijn woon ik veraf, anders zou ik hier dagelijks mijn ijsje komen kopen.
Voor het eerst hier geweest, niet te weten hoe lekker dit ijs is. Een echte aanrader.
geweldig ijs en vriendelijke bediening. wij komen er al een jaar of 20
Wat een ijs eh! We hadden een bestelling voor 10 personen. Dat hebben ze heel goed opgepakt, was snel klaar en goed ingepakt om te vervoeren.
Heerlijk ijs en vriendelijk personeel ! Altijd weer een feest
Veelbelovend..... en waargemaakt! Bijzonder lekker ijs. Niet stroperig en een heerlijk frisse smaak. Daar rijden wel extra voor om....
Award voor slechtste klantvriendelijkheid winnen jullie met stip. Zovaak verteld, stempelkaart kunnen we bij elkaar zetten. Is nooit een probleem geweest. En vanmiddag kreeg ik de boodschap dat het niet mogelijk was. Alleen al op de manier hoe dit verteld werd daar pas ik voor
Ik kan niet tegen slagroom maar ik ging met vriendinnen een freakshake eten, de bediening van huupkens waren zo lief om het te maken met softijs! Het is ook nog eens een hele leuke locatie.
Bijzonder lekkere crazy shake yoghurt!
Heerlijk schep ijs in een mooie maar wel drukke relatief kleine zaak met wel een hoge doorvoer snelheid.... Top bedrijf met kwaliteit heerlijk ijs en vrijwel de enigste zaak van dit soort waar men puur chocolade ys kan kopen en die is heerlijk...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid