facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HureninMakkum.nl

HureninMakkum.nl

Info

Het verhuren van ons chalet V6 “Gestrand” in Makkum op camping “de Holle Poarte” aan het strand van het IJsselmeer.

Geschiedenis

Het verhuren van ons chalet V6 “Gestrand” in Makkum op camping “de Holle Poarte” aan het strand van het IJsselmeer.

Onze taak

Het verhuren van ons chalet V6 “Gestrand” in Makkum op recreatiecentrum “de Holle Poarte” aan het strand van het IJsselmeer. Het chalet ligt heerlijk aan het water en is perfect voor een hele relaxte vakantie waar wij onze gasten graag verwelkomen en voorzien van onze gastvrijheid.

Label

HureninMakkum.nl
Copyright © 2018 Koen en Esmeralda Kimkes

Niets van deze site mag worden verveelvoudigd, door middel van druk, fotokopieën, geautomatiseerde gegevensbestanden of op welke andere wijze ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van HureninMakkum.nl.

Producten

Verhuur van Chalet V6 "Gestrand" op het recreatiecentrum De Holle Poarte in Makkum

Adres: De Holle Poarte 2, 8754 HC Makkum
Telefoonnummer: 0683554680
ln.mukkamnineruh@ofni
Stad: Makkum
Route: De Holle Poarte 2
Postcode: 8754 HC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chalets-Makkum Chaletverhuur-verkoop Chalets-Makkum Chaletverhuur-verkoop 366 meter Écht geweldig om vakantie te vieren. Op 5 min loopafstand heb je; jachthaven, camping...
Hureninmakkum.Nl Hureninmakkum.Nl 375 meter Heerlijk plek aan het water. Zeer compleet en alles dik in orde. Huisje heeft eigen W...
Recensies
Heerlijk plek aan het water. Zeer compleet en alles dik in orde. Huisje heeft eigen WiFi.
Rustig en heerlijk plekje om bij te komen. Veel gebruik gemaakt van het bootje en zo de camping bekeken vanaf het water. Een aanrader en wij komen zeker terug. Het chalet is van alle gemakken voorzien. Het ontbrak ons aan niks.
Heerlijk verblijf op een prachtige plek. Aan het water en wat een rust! Prachtig Chalet, helemaal onze smaak, thuis gevoel. Fijne bedden en van alle gemakken voorzien. Wij komen zeker terug!
Super mooie chalet komt er heerlijk tot rust
Wat een heerlijk chalet. Een week genoten van rust, comfort en luxe. Hele mooie omgeving. Strand en dorp op loopafstand. Voor onze 2 kinderen was er genoeg vertier. Zeker voor herhaling vatbaar.
Vertaald door Google Alles was geweldig Origineel War alles super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid