facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hupp Recruitment

Hupp Recruitment

Info

Een wereld vol techniek draait nog altijd om mensenwerk. Daarom coacht en begeleidt Hupp jou als IT-talent naar een baan die op jouw lijf is geschreven.



"Hupp, partner in W&S en detachering van IT personeel.Ook een wereld vol techniek draait nog altijd om mensenwerk. En dat is precies de drijfveer waar vanuit Hupp is ontstaan. Een frisse en jonge organisatie die erop gebrand is om de manier waarop IT-talent in contact komen met inspirerende nieuwe werkgevers volledig te transformeren.Van een wereld die draait om handel in ‘koude’ CV’s, naar een wereld die zich vormt naar de glimlach op jouw gezicht!"
Adres: Almystraat 14, 5061PA Oisterwijk
Telefoonnummer: 013-3034117
Stad: Oisterwijk
Route: Almystraat 14
Postcode: 5061PA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Betrokken, maar niet opdringerig. Prettig contact en actief meedenken. Ik ben heholpen door zowel Thijs als Lars en kreeg echt het idee dat ze het beste met me voor hadden. Alle opties die ik voorgelegd kreeg waren leuk en de keuze was lastig. Precies wat je hoopt van een recruiter! Als je op zoek bent naar de volgende stap in je carrière, laat Hupp IT dan zeker met je meezoeken!
Hupp heeft mij benaderd omdat ik op zoek was naar een nieuwe baan. Na een prettige kennismakingsgesprek via facetime had Marco bij Hupp de perfecte werkgever voor mij gevonden die aan mijn wensen en behoeften voldoet en toonde Marco ook persoonlijk interesse in mij. Met snel schakelen en goed contact was alles binnen een maand afgewikkeld met de nieuwe werkgever. Hupp heeft bij mij een positieve indruk achtergelaten.
Hupp benaderde mij voor een nieuwe Job bij een bedrijf in Eindhoven. Na een zeer positief kennismakingsgesprek met Hupp hebben zij me uitstekend begeleid in het verdere proces bij het bedrijf. Twee maanden later kon ik aan de slag! Al met al een erg goede ervaring met Hupp dus!
Via Hupp een nieuwe job gevonden. Fijn bedrijf wat luisterde naar mijn wensen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Een bedrijf dat kijkt naar de persoon en denkt mee waar hij/zij het best tot zijn recht kan komen.
Fijn samengewerkt en erg geholpen met de manier van aanpakken van onze IT vacatures. Zeker aan te bevelen als je op zoek bent naar IT support.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid