facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hunzepleisterplaats b&b/groepsacc.

Hunzepleisterplaats b&b/groepsacc.

Info

Hunzepleisterplaats is een Bed & Breakfast en groepsaccommodatie in het Drentse dorpje Spijkerboor, gelegen aan rivier de Hunze. Buiten gewoon genieten!

Adres: Veenweg 3, 9656 PD Spijkerboor, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0598-491368
Stad: Spijkerboor
Route: Veenweg 3
Postcode: 9656 PD



op zoek naar gerelateerd: Spijkerboor overnachten
Recensies
We zijn hier met 8 vrienden een lang weekeind geweest. We werden heel hartelijk ontvangen door de gastvrouw, ze had een heerlijke appel-kaneelcake voor ons gebakken! De vertrekken 5 ruime kamers waren mooi ingericht, 2 kamers met een eigen douche en toilet aan de ene kant en 3 kamers aan de andere kant met in de hal ook een toilet en een douche met ligbad. In een aantal kamers hing ook een TV aan de wand. De keuken is het centrale punt en er staat een grote tafel die groot genoeg is voor 8 man, dat was voor ons ook het middelpunt. Heerlijk eten en drinken, het gasfornuis is mooi groot en een brede oven. Op de bovenverdieping is een ontspanningsruimte met een grote tafel een paar banken en losse stoelen, een grote TV. De achtertuin sluit aan op de Hunze, in de zomer kun je er vast prima vissen en varen. Het plaatselijke café is op 1 minuut lopen afstand, ideaal!
Ik ben bijna twee meter, dus ik waardeer het enorm als de bedden en douche lang genoeg zijn. Kamers zijn schoon en er is een mooie woonkamer boven. Aan de andere kant van het kruispunt is café Het Keerpunt, hun boerenschnitzel is een aanrader. En met goed weer kan je ook de kano/Kayak gebruiken. Wij komen hier zeker terug!Kamers: 5/5
Heel leuk huis aan doorgaand vaarwater. Beetje koud nu in november maar anders vast met de kano's die daar liggen een rondje gedaan. Zeer gastvrij ontvangst, met een heerlijke cake en de koffie en thee stond klaar. Uitstekende bedden. Twee grote slaapkamers met een eigen badkamertje en zitje. De drie andere kamers delen een badkamer en toilet erg gehorig boven een gezellige kamer om tv te kijken en lekker bij elkaar te zijn. De keuken is heel compleet, alles was er wel. Top host! Wij waren met 10 volwassenen.
Wat een mooie plek! Fijne service van de eigenaren: persoonlijke aandacht maar ook veel privacy.
Heerlijk verblijf voor een familieweekend, van alle gemakken voorzien, 3 badkamers en 5 slaapkamers, vrij gebruik van meerdere kano's en kajakken en genoeg zitgelegenheid zowel buiten als binnen!Kamers: 4/5
Zeer gastvrij en vriendelijk ontvangen, accommodatie netjes schoon en alles aanwezig. Prachtige plek, heerlijk rustig maar genoeg te doen en te zien in de omgeving. Gebruik maken van de kano’s was ook super leuk. Vers eitje van de kippetjes was ook zalig. We hebben genoten en zijn heerlijk uitgerust op deze mooie plek.
Prima kamers, mooie lokatie en een gastvrijheid van een ongeëvenaard niveau. Nog beter kun je je gewoonweg niet voorstellen.
Fantastisch Wat een leuke plaats Mooie kamers En wat een super lekker ontbijt
Geweldige omgeving! Super B&B !! Super gastvrij en super mooi ingericht!
Dit is in spijkerboor B&B het was daar heel er mooi
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid