facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hunkemöller

Geschiedenis

Hunkemöller is Europa's snelst groeiende lingerie specialist met meer dan 800 winkels wereldwijd! Op zoek naar lingerie? Dan ben je bij Hunkemöller aan het juiste adres! Bh's, slips, nachtmode, badmode en sporkleding: wij hebben alles wat je zoekt!

Be your most beautiful self! Bij Hunkemöller vind je jouw favoriete lingerie. Van dagelijks ondergoed tot sexy bh's en slips: we hebben het allemaal bij Hunkemöller. We hebben een uitgebreid assortiment aan betaalbare fashion met voor ieder wat wils. Naast lingerie vind je bij Hunkemöller ook badmode, nachtmode, beenmode, sportkleding & accessoires. Bezoek een van onze winkels en laat je eventueel adviseren door onze lingerie specialisten. Of shop je favoriete Hunkemöller producten online!



"Hunkemöller is Europa's snelst groeiende lingerie specialist met meer dan 950 winkels wereldwijd! Op zoek naar lingerie? Dan ben je bij Hunkemöller aan het juiste adres! Bh's, slips, nachtmode, badmode en sporkleding: wij hebben alles wat je zoekt!Be your most beautiful self! Bij Hunkemöller vind je jouw favoriete lingerie. Van dagelijks ondergoed tot sexy bh's en slips: we hebben het allemaal bij Hunkemöller. We hebben een uitgebreid assortiment aan betaalbare fashion met voor ieder wat wils. Naast lingerie vind je bij Hunkemöller ook badmode, nachtmode, beenmode, sportkleding & accessoires. Bezoek een van onze winkels en laat je eventueel adviseren door onze lingerie specialisten. Of shop je favoriete Hunkemöller producten online!"
Adres: Struytse Hoeck 303, 3223 DE Hellevoetsluis
Telefoonnummer: +31181390169
Stad: Hellevoetsluis
Route: Struytse Hoeck 303
Postcode: 3223 DE


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Esprit Hellevoetsluis Esprit Hellevoetsluis 64 meter Mooie winkels, ik kom er graag. Goede kleding van wat duurdere merken maar ook wat go...
VERO MODA Hellevoetsluis VERO MODA Hellevoetsluis 69 meter Super geholpen leuke zaak
Steps Steps 91 meter Bij Steps vinden we het belangrijk dat vrouwen zich elke dag op hun mooist voelen. Op...
Lara Mode Lara Mode 138 meter Ik wilde een rokje retourneren omdat mijn dochter zei dat het kriebelde. De dame nam ...
Dijkxhoorn Bodyfashion Dijkxhoorn Bodyfashion 919 meter Mooi je winkel met kwaliteit .producten Zeker een aanrader
R&R Fashion R&R Fashion 1 km Leuke kleding niet duur vriendelijke verkoopster
Rietdijk Mode Rietdijk Mode 2 km Niet heel veel aanbod, behoorlijk duur, maar wel van goede kwaliteit. Vriendelijke en...
Recensies
Fijne winkel alleen een beetje klein en krap. Wel fijn personeel
Ondanks de drukte op zaterdag rond lunch pauze deed de verkoopster ontzettend haar best om tijd voor iedereen te nemen en goed te adviseren. Naar huis met 3 mooie lingerie setjes dankzij deze dame!
Goed geholpen aardige dames.
Goed advies gekregen over mijn BH maat. Alleen toen ik er 3 wilde hebben van die maat die hadden ze niet moest ik een maat groter proberen. Overal ruimte. Maar hij zat volgens de verkoopster perfect. Zo jammer!!
Voor het in deze winkel geweest en we werden uitstekend geholpen. De dames wisten al met één oogopslag welke maat ik had en nadat ik had uitgelegd wat ik zo ongeveer zocht pakte ze precies de goede bh,s en was snel geslaagd. Prijzen zijn ook heel redelijk. Goede service en leuk personeel. We komen hier graag weer terug.
De eerste paar keren dat ik hier ben geweest was de service goed en de mensen aardig/klantvriendelijk. Maar de laatste paar keren werd ik best slecht behandeld en ze probeerde me gewoon bh's te verkopen.
Best drukke winkel vooral als er korting is, winkeljuffrouw doet enorm haar best om iedereen goed te helpen, een pluim voor haar
Verkoopster is heel behulpzaam,doet haar best ondanks de drukte. Helaas ,ondanks de drukte, geen vacature voor mij... haha
Badpak via internet gekocht met korting membersday, blijkt deze na ontvangst toch te groot te zijn. Verkoopmedewerkster van dit filiaal gaat gelijk bellen en regelt een maat kleiner met korting! Wat een service!
Kleine zaak, zeer beperkt in grote maten. Waardeloos personeel!! Zijn alleen geïnteresseerd in mensen met een kleine of normale maten. Nemen niet de moeite om je te helpen,vinden het belangrijk om met elkaar te praten over hun privé leven. Na 3 pogingen komen ik er nooit meer !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid