facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HunebedHoofdstad

HunebedHoofdstad

Info

Digitaal dáár zijn waar je doelgroep zich bevindt.

Geschiedenis

Zo’n 10 jaar geleden is Borger benoemd tot de officiële Hunebedhoofdstad van Nederland. Een aantal partijen, waaronder de gemeente Borger Odoorn, het Hunebedcentrum, Recreatieschap Drenthe, Bestemming Borger Odoorn en een aantal ondernemers, zijn om tafel gaan zitten om het dorp Borger een gezicht te geven.

De bedoeling is om het dorp te onderscheiden van andere toeristische dorpen en het ligt voor de hand om dit te doen met het thema hunebedden. Immers, het grootste hunebed van Nederland ligt in Borger, het Hunebedcentrum staat er en overal in de omgeving liggen hunebedden.

Kortom: Borger, Hunebedhoofdstad van Nederland.



"Borger HunebedhoofdstadBalans tussen wonen werken en recreërenDe grote aantallen bezoekers maken het mogelijk om een hoog voorzieningenniveau te hebben in Borger, denk hierbij aan het uitgebreide aanbod van winkels. Hier plukt iedereen de vruchten van. In bepaalde delen van het jaar leidt dit soms ook tot irritaties, wat heel begrijpelijk is. Om tot een goede balans te komen tussen wonen, werken en recreëren is in 2020 de met ondersteuning van de gemeente Borger-Odoorn de Werkgroep Borger Hunebedhoofdstad opgericht. Dit is een samenwerking tussen Ondernemersvereniging Borger, Stichting Dorpsbelangen Borger enStichting Bestemming Borger-Odoorn."
Adres: Borger, Drenthe, Netherlands
Stad: Borger



op zoek naar gerelateerd: Drenthe Borger, Borger bezoekerscentrum, Borger dorp, Speurtocht Borger, Musea Borger, Hunebedroute Borger, Hunebedden Borger wandelroute, Hunebed Borger
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid