facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Humpie Dump

Humpie Dump

Info

Speciaalzaak voor kinderfeestkleding, kinderbruidskleding, communiekleding en doopkleding

Geschiedenis

Humpie Dump, de winkel voor betaalbare feestkleding voor meisjes en jongens.
Wij zijn gespecialiseerd in gelegenheidskleding voor kinderen zoals kinderbruidskleding en accessoires voor zowel bruidsjonkers als bruidsmeisjes, doopkleding, communiekleding en galakleding.

Terwijl u de feestkleding of gelegenheidskleding voor uw kinderen uitzoekt, kunnen zij zich vermaken met speelgoed.

TELEFONISCH BESTELLEN VAN KINDERKLEDING WAS NOG NOOIT ZO GEMAKKELIJK:

Wij adviseren u over de maat!
Telefoon 0181-620192
Tijdens openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur
zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur

i.v.m. drukte is het op zaterdag meestal niet mogelijk om uw bestelling op te nemen.
Als u ons uw telefoonnummer geeft, dan bellen wij u later terug.

Adres: Vredehofstraat 19, 3201 CV Spijkenisse
Stad: Spijkenisse
Route: Vredehofstraat 19
Postcode: 3201 CV



op zoek naar gerelateerd: Kinderbruidskleding winkel België, Bruidskleding kind België, Kinderbruidsmode Den Haag, Bruidsjurk kind 2 jaar, Kinderbruidskleding Rotterdam, Stephanie's Kinderfeestkleding voorheen Humpie Dump, Kinderbruidskleding Almere, Bruidsjonker kleding stoer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kids & So Kids & So 296 meter Kids Fashion & More
Nova Vie Nova Vie 1 km Wat vervelend voor u dat u voor een dichte deur stond. Wij zijn geopend van dinsdag t...
Baby-Dump Baby-Dump 2 km Super fijn dat in de huidige situatie je erg snel geholpen wordt bij BabyDump. Je pla...
Recensies
Goeie service, ben heel goed geholpen met het uitzoeken van mn jurk. Er wordt meegedacht. Er werken hele lieve mensen. Heb mij tijdens het passen heel speciaal gevoeld.
Absolute aanrader! Ze hebben prachtige, verbazingwekkend betaalbare jurk en kinderkleding, dat ten eerste. Daarnaast draagt de top service hier bij aan, wat voor mij het belangrijkst is; de beleving. Overal is aan gedacht, niets is te gek en je voelt je hier mooi en bijzonder zonder overdreven geslijm. Ook voor bruidsstyling en visagie zeker een aanrader!!Jammer dat je maar één keer een trouwjurk koopt ;- zou er graag terug komen.
Aardige werknemers leuke winkel. Nemen de tijd om je te helpen. Met name met de kinderen. Heel tevreden
Wat een service, jaren geleden al wel dat ik er geweest ben, maar 1 woord WoW ! Super mooie jurken, perfecte service! Mocht ik kleinkinderen krijgen kom ik voor de communie kleding ook weer naar jullie, stukje rijden vanaf Eindhoven maar het is het waard !!!
3 pakken gehaald voor mijn kids. Ze waren prachtig. Jammer dat je bij een grote bestelling inclusief alle toebehoren 400 euro totaal geen tegemoetkoming krijgt al hadden ze maar gezegd de strikjes krijgt u van ons hadden we al mega blij geweest. Service iets teveel opdringerig en mag iets vriendelijker
Altijd telefonisch gekocht, zeer vriendelijk. luisteren naar je wensen en zorgen dat je een leuk setje kleren krijgt zowel voor jongens als voor meisjes. Geven duidelijk hun mening of het wel of niet bij elkaar past. Super mooi goede kwaliteit en ook nog een vind ik goedkope prijs. Ben nog nooit in de winkel geweest maar kom in het nieuwe jaar zeker een keer langs.
Enorme keuze voor zowel jongens als meisjes. Zijn hier voor zowel jongen als meiden in 1 keer geslaagd, met alle bijbehorende accessoires. Je wordt goed en deskundig geholpen. Een klein min puntje kan de wachttijd zijn, want het is op een zaterdag echt heel druk althans de zaterdagen dat wij zijn geweest, maar verder wel keurig geholpen. Dit is ook de enige kinder bruidsmode winkel in de omgeving, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Je kunt ernaartoe en passen, kopen en meenemen. Ideaal.
Leuke kleertjes gekocht voor een hele leuke prijs Snelle verzending Gemakkelijk te bestellen o de website
Perfect geholpen. De dames dachten met ons mee en hebben ons enorm uit de brand geholpen. Ze gaan het extra stapje en daarom zou ik zeker terug komen en iedereen aanraden hier voor hun trouw kleding langs te komen.
2 kostuums aangeschaft welke met eigen aangeleverde stof worden gemaakt. Uiteraard wel eerst in de winkel langsgeweest om te passen. Zodoende kan ik een oordeel geven over de verkoopsters. Bij mij kwamen zij niet opdringerig over. Er werd goed meegedacht en diverse keuzes gegeven. Ook werd er pro-actief meegedacht over de pasvorm. Tot nu zeer tevreden over HumpieDump
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid