facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hummelman Kantoorvakhandel

Hummelman Kantoorvakhandel
Info
Kantoorartikelen

Geschiedenis
Hummelman Kantoorvakhandel is opgericht in 1933 en verkoopt een uitgebreid assortiment bureau & kantooratikelen, computersupplies, cartridges, papierwaren, schrijfwaren, tekenmaterialen en kantoormachine's uit voorraad.


In onze winkel, telefonische verkoop en via e-mail staan gemotiveerde medewerkers voor u klaar met een passend advies. Heeft u via deze website besteld, dan kunt u deze laten verzenden of uw bestelling bij ons in de winkel ophalen.




"Hummelman Kantoorvakhandel is opgericht in 1932 en verkoopt een uitgebreid assortiment bureau & kantooratikelen, cartridges, en papierwaren, wij zijn verder gespecialiseerd in luxe schrijfwaren, en notiteboeken.Wij zijn o.a dealer van Filofax, Bombata, Visconti, Graf von Faber-Castell, Parker, Waterman, Sheaffer, Cross, LAMY, Kaweco, Conklin, Pelikan, Esterbrook en Platinum."
Adres: Stadhoudersweg 93 , Rotterdam 3039 EC, NL
Telefoonnummer: 010 466 1786
moc.namlemmuh@ofni
Stad: Rotterdam
Route: Stadhoudersweg 93
Postcode: 3039 EC


Openingstijden

Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-17:00
Zondag: X


op zoek naar gerelateerd: kantoorartikelen rotterdam centrum, kantoorboekhandel rotterdam centrum, hummelman drank, kantoorhandel rotterdam, luxe pennen meent rotterdam, kantoorartikelen winkel rotterdam, kantoorartikelen rotterdam hoogstraat, kantoorartikelen rotterdam zuid
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taban Inkt Service Taban Inkt Service 464 meter
Paperchase Paperchase 1 km Vertaald door Google Was er eigenlijk alleen om een ​​pen te kopen. Ze namen nog stee...
Easy Repro Easy Repro 2 km Slechte service. Altijd voor sluitingstijd gesloten en nooit begrip voor mensen die p...
IVA Groep IVA Groep 2 km Fijn bedrijf om zaken mee te doen! Wij zijn heel blij met de nieuwe inrichting die pi...
Rembrandt Rembrandt 3 km Fijn assortiment, en goed dat ze er zijn, want er is in de wijde omtrek geen kantoorb...
Feyenoord The Readshop Feyenoord The Readshop 5 km Heel onvriendelijk! Een pakket met duidelijk een Belgische adres erop is door het pos...
van Rietschoten Office Point van Rietschoten Office Point 8 km Ik had op advies van een medewerker, een artikel via de website besteld en mocht mijn...
Recensies
Vriendelijk en goed geholpen! De pen kan zelfs gegraveerd worden
Heel goed geholpen zeer deskundig
Prettige, goed gesorteerde winkel en zeer klantgericht! Had per abuis verkeerd artikel via de webshop besteld, eigenaar reed einde dag zelf langs om e.e.a. om te ruilen. Dat noem ik Service met een hoofdletter!
Wat een heerlijke winkel waar vader en zoon op een moderne manier deze "oude" winkel runnen.
Prima service, snelle verzending en vriendelijke communicatie. Bedankt
Vriendelijk en bovenal kundig en met verstand van vulpenzaken. Prima geholpen en advies gekregen. En dat voor 't zelfde geld als online bestellen. Tel uit je winst! Aanrader.
Fijne winkel, ruim assortiment en vriendelijk en deskundig personeel.
Online een bestelling gedaan. Met dank aan postnl kwam de informatie over de bezorging wat ongelukkig uit "waar is mijn pakket als het al bezorgd is?" Ondanks postnl en mijn... betrokkenheid keurig te woord gestaan. Hulde.
Zeer aardige eigenaar, met veel kennis en passie voor zijn vak. De nieuwe winkel is erg chic, zo ook de vernieuwde website.
Echte kantoorboekhandel waar je fijn kunt rondsnuffelen. O.a. een fantastische collectie aan mooie notitieboekjes, maar ook prachtige vulpennen en tekenspullen. Bovendien zeer prettig en behulpzaam personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid