facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hummel Infra BV

Hummel Infra BV

Info

Hummel Infra BV, gespecialiseerd in straat- en grondwerk



"Verkoopcentrum voor tuin-gerelateerde materialen, en aanverwante tuinartikelen zoals tuinhout, sierbestrating, tegels, verlichting, zand en grond, ijzerwaren, bemesting en potgrond, PVC en drainage. Daarnaast is er een mooie showtuin met in het verkoopcentrum ook een nachttuin. De kracht van het bedrijf is dat inruil ook mogelijk en er daardoor ook een ruim assortiment 2e hands tuinmaterialen te koop zijn.Verder is er een unieke uitleenservices waar gereedschappen en aanhangers kosteloos en zonder aankoopverplichtingen geleend kunnen worden.De slogan 'wij staan garant voor een tevreden klant' wordt daarom ook meer dan waar gemaakt."
Adres: Industrieweg 4, 9804 RG Noordhorn, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0623933665
Stad: Noordhorn
Route: Industrieweg 4
Postcode: 9804 RG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderopvang bolt Kinderopvang bolt 451 meter
Kindercoach bolt Kindercoach bolt 451 meter Als kindercoach begeleid kinderen met hulpvragen waar ze zelf moeilijk een oplossing ...
Recensies
Fijn geholpen... Nu hopen op een Prachtige tuin. Komt goed
Wat een top bedrijf. Ik ben hier geweest om een aanhanger te lenen. Super vriendelijk bedrijf en personeel. Ook voor mijn zand kom ik hier.
Erg fijn tuincentrum. Hebben ze iets niet op voorraad dan is het wel te bestellen. Vriendelijke en persoonlijk personeel. Denken graag mee Ideaal ook de gratis uitleen service. Gelijk je aankopen, ongeacht formaat, zo in de gratis bruikleen aanhanger mee naar huis.
Ik hoefde alleen een aanhanger met grond, maar personeel is snel en vriendelijk, service vind ik goed want je leent gratis een aanhanger, ze hebben me geholpen met de kar aan mn auto te hangen ; en ik hoor van meer mensen positieve ervaringen over hummel.
Vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Nemen de tijd voor je!
Vriendelijk en deskundig personeel! Genoeg keus en altijd gratis een kar in bruikleen. Top bedrijf en tevens sponsor van het leukste voetbalteam van vv Zuidhorn!
De gehele tuin laten doen door Hummel Tuin Totaal. Eerst zijn er een aantal mooie 3D tekeningen gemaakt waardoor we een goed idee kregen van het eindresultaat. Over het werk dat afgeleverd is zijn we zeer tevreden, net als over de mannen die het werk uitgevoerd hebben! Zeer vriendelijk en behulpzaam! Een absolute aanrader.
Top bedrijf! goeie service met hun gratis uitleenservice voor karren en machines. De volgende keer ga ik gewoon weer naar hummel tuintotaal.
Mooie kerstbomen die uitgestald staan ,zodat je kunt zien wat je koopt .
Super gratis uitleenservice. Behulpzaam en geven goed advies! Een volgende keer zou ik zeker terug komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid