facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Humanity House

Humanity House

Info

Humanity House is een museum waarin je hoort, ziet en beleeft hoe het is om te vluchten. Ook biedt Humanity House een debatplatform en educatieprogramma's rond humanitaire thema’s als vluchtelingen, noodhulp en mensen in conflict.


Geschiedenis

In het Humanity House zie, hoor en beleef je wat het betekent om te moeten overleven in een gebied waar een conflict heerst of een ramp heeft plaatsgevonden. Via een ervaringsreis door het museum wordt het onvoorstelbare voorstelbaar gemaakt.

Het Humanity House is naast een museum ook een platform waar regelmatig lezingen, debatten, exposities, filmavonden en andere activiteiten plaatsvinden. En het Humanity House biedt scholen een educatief programma dat kinderen en jongeren meeneemt naar het leven in een vluchtelingenkamp. Ook voor studenten zijn er speciale programma's beschikbaar.

Adres: Prinsegracht 8, 2512GA Den Haag
Telefoonnummer: 070-3100050
gro.esuohytinamuh@ofni
Stad: The Hague
Route: Prinsegracht 8
Postcode: 2512GA



op zoek naar gerelateerd: humanity house vacature, carry humanity house, humanity house museumkaart, humanity house cafe, humanity house educatie, humanity house zalen, humanity house blog, wat doet humanity house
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid