facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Human Comfort

Human Comfort

Info

Met Human Comfort slaapzakken, slaapmatten, matrashoezen en slaapzakken ervaar je op de Camping het comfort van thuis.
www.human-comfort.com

Geschiedenis



Comfort is de belangrijkste eigenschap van de producten van het nieuwe merk Human Comfort. Deze nieuwe producten zijn comfortabel, vernieuwend, onderscheidend en zeer prettig geprijsd! Deze productlijn is in eerste instantie ontwikkeld voor gebruik op de camping. De luxe die u thuis gewend bent staat vaak in schril contrast met uw uitrusting op de camping. De ontwerpers van Human Comfort hebben toch de thuissituatie proberen te benaderen. De resultaten hiervan zijn tentoongesteld op www.human-comfort.com
Slaapzakken, Slaapmatten, Matrashoezen en Luchtbedden

Veel Comfort toegewenst!



"Karsten Travelstore is een grote kampeer- en outdoorwinkel in Zwaag. En met groot bedoelen we ook echt groot: ruim 10.000 m² vakantieplezier! In Zwaag vind je alles op het gebied van reizen, kamperen en wandelen. Ook op het gebied van kleding hebben we genoeg keuze!Misschien komt de naam Karsten je bekend voor. Dat kan, want Karsten Travelstore is onderdeel van Karsten Tenten BV, een gevestigde naam in de kampeerwereld."
Adres:
Stad: Zwaag


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Egel Autoservice De Egel Autoservice 445 meter Nee, het is niet gelukt en deze reactie is precies wat er niet goed is gegaan. Gewoon...
Van der woude caravans Van der woude caravans 648 meter Prima en geduldige service, zijn reuze blij met onze retro caravan!
Karsten Travelstore Karsten Travelstore 929 meter Kampeerwinkel die garant staat voor kwaliteit! Een reden om de trip vanuit België te ...
Karsten Tenten Karsten Tenten 929 meter Kampeerwinkel die garant staat voor kwaliteit! Een reden om de trip vanuit België te ...
Recensies
Kampeerwinkel die garant staat voor kwaliteit! Een reden om de trip vanuit België te maken.Is ook de enige plaats om onze 25jaar oude karsttent te laten herstellen van een kapot ventiel.
Prachtige winkel om helemaal in de kampeersfeer te komen. Mooie outdoorkleding van de bekende, prijzige merken. Goede kwaliteit kampeerbenodigdheden. En leuke extra’s. Ook wat spulletjes om de kinderen blij mee te maken. Goed toegankelijke bovenverdieping vanwege de prachtige, glazen lift. En grote trekpleister voor de kinderen is de vijver met de mooiste grote vissen koi karpers?, midden in de winkel. Mogelijkheid om wat te drinken, zij het klein. Altijd een feestje om in deze winkel te komen. En ik ga er altijd met iets weg, hoewel dat niet het doel was. Erg behulpzaam personeel. Dikke 10 voor deze winkel.
Goede advisering door kundige medewerkers. Zowel bij de aanschaf van een opblaastent als bij het advies over de inlegzooltjes. Van alle markten thuis!
Super geholpen door de medewerkers, zeer kundig. Echt een aanrader!!
Ontzetten goed en kundig geholpen. We wilden eigenlijk onze tent ergens anders kopen. Maar de goede service heeft er voor gezorgd dat wij de tent toch hier al hebben gekocht. Overigens een van de weinige zaken die onze tent waar wij naar op zoek naar waren in de showroom had staan.
Niet alleen blijven dromen,kijk of het werkelijkheid kan worden! Bij Karsten Travelstore denken ze met je mee! We hebben hier goede ervaringen mee! Deze luifel hebben ze voor ons gemaakt. We zitten veel meer buiten, als het begint te spetteren geen probleem!
Uitgebreide winkel met camping en outdoor materiaal. Ze maken ook hun eigen tenten. De opblaasbare tent is erg mooi en super handig op te zetten zonder stokken. is ook erg storm bestendig daardoor en heeft een stevig grondzeil dat hoog doorloopt.
Wat een mooie showroom!
Heel fijn geholpen nadat ik het verkeerde verlengsnoer gekocht had. Fijne informatie gekregen. Leuk personeel.
Super mooie winkel! Van alles en nog wat te vinden voor het buitenleven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid