facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huma Partij Shop

Huma Partij Shop
"Alles HumaVoorheen Huma Partij Shop nu heten wij Alles Huma van Alles te koop verf, batterijen,gereedschap,cosmetica en nog veel meer.... winkelcentrum de Maat"
Adres: Talingweg 72a, 7331GP Apeldoorn
Telefoonnummer: 0555401825
Stad: Apeldoorn
Route: Talingweg 72a
Postcode: 7331GP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AZ-Sale.nl AZ-Sale.nl 4 km Voor mijn werk heb ik hier een salontafel opgehaald. Ik denk dat de gemiddelde koopje...
Recensies
Ik vindt de Huma een leuke 'snuffel' winkel. Hebben van alles voor niet al teveel geld. De kwaliteit is redelijk tot prima, ook een beetje afhankelijk van het merk. Bijv. Benson is geen topmerk, maar voor de gemiddelde hobbyist voldoet het. Verf in blik o.a. Wilckens is erg goed en ook fijn mee te werken. Ik haal er vaak remmenreiniger en spuitbussen verf of tectyl van Motip of Presto. Het enige jammere voor mij is dat ze verhuisd zijn naar winkelcentrum de Maat, eerder zaten ze vlakbij.
Heel voordelige winkel voor spullen die je in en rondom je huis nodig hebt. Gereedschappen, kabeltjes, verf etc. etc. - mensen die in de winkel staan weten ook wat ze hebben en zijn erg behulpzaam. Ook leuk om gewoon even rond te neuzen.
Fantastisch dat ik mijn pakketten weer kan afgeven op de hoek van de straat. Daarnaast nog heel veel spullen van uiteenlopende aard, die je af en toe nodig hebt, voor een heel schappelijke prijs. En, ook niet onbelangrijk, je wordt er altijd goed en vriendelijk geholpen.
Super fijne winkel + pakket punt! kan er alles halen wat je nodig hebt en super vriendelijk personeel!
Geen eveloppen of postzegels.. wel post verzending PostNL
Wat een TOP winkel en blij dat deze winkel is verhuisd naar ons pleintje was al klant in zuid maar nu op loopafstand en je kan het niet zo gek bedenken maar het is er..erg blij
Vertrouwde winkel die eerder in Zuid zat. Verkopen allerhande gereedschap, verf, huishoudelijke artikelen en nog veeel meer.
Leuk winkeltje met veel verschillende artikelen. Vriendelijke personeel!
Hardstikke leuk winkeltje: er zijn talloze artikelen voor een prikkie. Opgekochte handel, met een krasje, of niet zo gangbare artikelen, of verf van goede kwaliteit met een bluts in het blik enzo, of fietsonderdelen. Aardige mensen die de zaak runnen en die je niet de winkel uitkijken, als je weer eens komt snuffelen, naar al die leuke dingen. Ook gereedschap is er te koop voor een schappelijke prijs en aardige kwaliteit, natuurlijk zelf wel even uit je doppen kijken.
Leuk winkeltje. Een beetje rommelig maar dat maakt het wel gezellig vind ik. Koop er regelmatig wat. Omdat het een buurtwinkel is zijn de prijzen duurder dan de action maar goedkoper dan een bouwmarkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid