facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huizing Techniek & Technologie

Huizing Techniek & Technologie
Adres: Onstwedderweg 75, 9541 AC Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: 0651648971
Stad: Vlagtwedde
Route: Onstwedderweg 75
Postcode: 9541 AC


Recensies
Wachtte via mijn installateur al 4 maanden op een omvormer groothandel maar mocht ook zelf 1 proberen te regelen. Via Marktplaats bij Huizing uitgekomen. Goede en vlotte communicatie via Whatsapp en een SE7K besteld. Was ook sceptisch maar dat bleek achteraf onnodig. Ik had geluk en de SE7K werd de volgende dag al thuis bezorgd.
Solar Edge omvormer besteld, ondanks slechte levering van de bezorgdienst, goed en eerlijk communicatie met Dhr. Huizing gehad. Perfect!!
Solaredge omvormer gekocht. Alles top geregeld en goed advies gehad. Bakje koffie gehad en weer onderweg. Was eerst ook wat huiverig om vooruit te betalen, maar dat bleek absoluut niet nodig.
Snelle levering van omvormer SolarEdge. Omdat deze op veel plaatsen niet te leveren was en vooraf moest betalen was ik wat wantrouwend. Dit was achteraf niet nodig, alle afspraken nagekomen.
heeft de omvormer en optimizers geleverd op de afgesproken datum, hartelijk dank!
Professioneel bedrijf, de heer Huizing reageert snel op mijn vragen en komt met oplossingen.
Duidelijk in de communicatie en komt afspraken na.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid