facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huizenga Keukenstyle Drachten

Huizenga Keukenstyle Drachten

Info

Keukenspecialisten sinds 1976!

Geschiedenis

De keuken.

Wellicht de meest gebruikte en meest gewaardeerde ruimte in uw huis.

Wel voor iedereen verschillend; misschien staat u graag uren in de keuken. Of bereidt u graag snel en praktisch uw maaltijd?
Wij denken mee. Het inrichten van keukens is namelijk al dertig jaar onze specialiteit. Dankzij deze jarenlange ervaring gaan wij verder waar anderen stoppen. Van zeer eenvoudige low budget projecten tot 100% maatwerk op de millimeter nauwkeurig en in alle RAL-kleuren.

Met onder andere merken als Häcker Systemat, Neff, Siemens en Miele kunnen wij gegarandeerd in elk budget een keuken leveren. Het verzorgen van het complete traject, van de eerste schetsen tot een perfecte montage en snelle after-sales is ons handelsmerk.

De kern van de zaak is namelijk de service. Zonder deze houding zou het niet mogelijk zijn geweest om de marktpositie te veroveren, die wij vandaag innemen. Wij zijn altijd op zoek naar topkwaliteit producten, maar wel voor een redelijke prijs. Hierdoor hebben wij een reputatie opgebouwd als één van de meest veelzijdige leveranciers van kwaliteitskeukens in Friesland maar ook ver daarbuiten.

Laat u verrassen door onze nieuwe website. Uiteraard licht deze slechts een tipje van de sluier op. Wilt u zich echt verbazen of een goed advies over uw keuken? Kom dan vrijblijvend eens langs in onze showroom. Hier staat ons team voor u klaar om in een ontspannen sfeer en onder het genot van een heerlijke kop koffie uw wensen aan te horen en deze eventueel vorm te geven in een eerste ontwerp.



"De keuken.Wellicht de meest gebruikte en meest gewaardeerde ruimte in uw huis.Wel voor iedereen verschillend; misschien staat u graag uren in de keuken. Of bereidt u graag snel en praktisch uw maaltijd?Wij denken mee. Het inrichten van keukens is namelijk al dertig jaar onze specialiteit. Dankzij deze jarenlange ervaring gaan wij verder waar anderen stoppen. Van zeer eenvoudige low budget projecten tot 100% maatwerk op de millimeter nauwkeurig en in alle RAL-kleuren.Met onder andere merken als Häcker Systemat, Neff, Siemens, Miele en Quooker kunnen wij gegarandeerd in elk budget een keuken leveren. Het verzorgen van het complete traject, van de eerste schetsen tot een perfecte montage en snelle after-sales is ons handelsmerk."
Adres: Florijn 5, 9207MA Drachten
Telefoonnummer: 0512220150
Stad: Drachten
Route: Florijn 5
Postcode: 9207MA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Huizenga keukens Zwaagwesteinde, Keuken outlet Drachten, Keukens Drachten, Beste keukenzaak Friesland, Showroomkeukens Drachten, Goedkope keukens Drachten, Keukens Friesland, Keuken Drachten openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tabak Keukens Tabak Keukens 3 km Erg tevreden met onze nieuwe keuken van Tabak. Degelijk materiaal en een mooie afwerk...
Inhuis keukens Inhuis keukens 4 km Wij hebben onze keuken door Inhuis Keukens laten plaatsen. Door Alex is super goed me...
Recensies
Een perfect adres om een keuken aan te schaffen. Mooie toonzaal met veel keus in alle stijlen. Deskundige mensen met gevoel voor stijl en service. Wordt echt de tijd genomen om een keuken naar wens samen te stellen in verschillende prijsklassen. Opgeruimd en schoon. Ruime parkeergelegenheid en goed bereikbaarheid. Centraal in Noord Nederland.
Als je kwaliteit zoekt, dan ben je hier aan het juiste adres
Heel goed advies over de layout, kleur en inrichting van je keuken. Eerlijk verhaal over wat je krijgt voor je budget. Perfecte montage. Vakwerk.
Ik heb Huizenga gebeld om een afspraak te maken voor een offerte met de vraag of ze alleen de kasten kunnen leveren zonder apparatuur, maar was niet welkom en moest ergens anders gaan proberen. Ik vond het niet professioneel en niet de juiste manier om zo met een klant om te gaan en iemand weigeren via de telefoon. Ook op de mail werd niet gereageerd. Ik heb inmiddels ergens anders een nieuwe keuken gekocht zonder apparatuur en zonder gezeur!
Vriendelijk personeel met enorme vakkennis. Keukens met een betere kwaliteit dan vele andere keukenzaken. Prachtig ontwerp gemaakt door de adviseur, kortom heel tevreden met onze nieuwe keuken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid