facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huize Otterswijk

Huize Otterswijk

Info

TE KOOP | Deze prachtige vrijgelegen woonboerderij en royaal bijgebouw met veel mogelijkheden. Perceeloppervlakte van 27.695 m2. Vraagprijs 750.000 euro

Geschiedenis

Aangenaam, ik ben een woonboerderij.

En ja, ik ben TE KOOP.

Ik sta aan de Otterswijk 7 in Dedemsvaart op een unieke locatie in het Vechtdal.

Momenteel woon ik samen met een fijne familie en hond. Buiten vind je ook een aantal bewoners: ongeveer 25 kippen, 1 haan, 8 duiven en een paar lieve shetlandpony's.

Eigenlijk willen we nog niet uit elkaar. Mijn bewoners vinden mij een heel prettig huis, voorzien van alles wat ze wensen, maar wegens een gewijzigde gezinssituatie ligt nu de uitdaging voor ze om opnieuw een soortgelijke prachtige locatie te vinden.

Samen zoeken we samen naar mijn nieuwe bewoners. Ik sta op Funda. Kijk maar eens op https://www.funda.nl/koop/dedemsvaart/huis-49235771-otterswijk-7/.
Veel feiten en cijfertjes... een beetje onpersoonlijk. Ik ben dan wel een huis, maar ik heb ook een karakter en een eigen gezicht!

Daarom deze Facebookpagina! Vol informatie en beeldmateriaal over mij, mijn omgeving en andere interessante dingen die je niet op Funda zal vinden. Like mij en leer mij kennen...

Zie jij een 'klik' tussen ons dan maak ik graag een afspraak met je, zodat ik je beter kan leren kennen.

Groetjes van deze prachtige rietgedekte woonboerderij met royaal bijgebouw, in het buitengebied van Dedemsvaart (in de driehoek van Dedemsvaart, Ommen en Hardenberg), Otterswijk 7.

P.s.: Voor meer info kun je ook bellen met de makelaar die mij verkoopt. Dit is Boertjes Makelaardij uit Dedemsvaart. Zij kennen mij als geen ander. Pier en zijn team zitten voor je klaar. Het nummer is 0523-612474.

Adres: Otterswijk 7, 7701 PC Dedemsvaart, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523-612474
Stad: Dedemsvaart
Route: Otterswijk 7
Postcode: 7701 PC


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid