facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huize De Eik

Huize De Eik

Info

Huize De Eik is een kleinschalige, particuliere woonzorgvoorziening in Slagharen voor mensen met een somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag.

Geschiedenis

In Slagharen is een voormalig klooster omgebouwd tot een kleinschalige, particuliere woonzorgvoorziening waar gecombineerde verpleeghuiszorg wordt gegeven aan mensen met een somatische en/of psychogeriatrische zorgvraag. Wij bieden u verzorgd wonen aan in combinatie met persoonlijke aandacht. Daarnaast biedt Huize De Eik een uitstekende mogelijkheid voor respijtzorg, zodat de mantelzorger ontlast kan worden.

Huize De Eik is verbouwd, aangepast en ingericht om zowel aan ouderen als jongeren een comfortabele en stijlvolle woongelegenheid te bieden met 24/7 uur zorggarantie.

Wanneer uw lichamelijke of geestelijke conditie achteruit gaat, de mantelzorg of thuiszorg niet meer toereikend is en u daardoor niet langer zelfstandig kunt blijven wonen, bieden wij de begeleiding, verzorging en verpleging die nodig is. Wij leveren zorg op maat, dat wil zeggen dat wij samen met u een zorgplan opstellen met uw persoonlijke zorgvraag en voorkeur. Naar behoefte kunnen wij ook een logopediste, ergotherapeut of fysiotherapeut inschakelen.

Adres: Coevorderweg 31, 7776 AC Slagharen, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0523225005
Stad: Slagharen
Route: Coevorderweg 31
Postcode: 7776 AC



op zoek naar gerelateerd: ZorgZaak Slagharen, Klooster Slagharen, ZorgVilla Veenoord, Groepen Slagharen, Vrienden van De Eik
Recensies
Goede zorginstelling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid