facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HuitingSchoon makelaars en adviseurs

HuitingSchoon makelaars en adviseurs

Info

Full service Agrarische en Woning Makelaardij. Lid NVM.
Wij zijn u graag van dienst.



"Een woning is niet zomaar een huis: het is de plek waar u zich thuis voelt. De aan- of verkoop van uw huis is daarom een belangrijke aangelegenheid. Wij hebben als makelaar Drenthe als primair werkgebied en kennen hierdoor de markt als geen ander.Het kan ook dat u uw woning in Drenthe wilt verkopen. Dan bent u op zoek naar een kundige verkoopmakelaar in Drenthe. Wij nemen u alle zorgen uit handen en zorgen dat uw bezit voor de beste prijs wordt verkocht.Daarnaast zijn wij ook agrarisch makelaar en -adviseur. We adviseren over de aan- en verkoop van boerderijen, landbouwgrond en aanverwante zaken.Bent u op zoek naar een agrarisch makelaar in Drenthe? Bel of maak een afspraak. Wij zien u graag terug op ons kantoor in Assen!"
Adres: Lauwers 14, 9405 BL Assen
Telefoonnummer: 0592-390321
Stad: Assen
Route: Lauwers 14
Postcode: 9405 BL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Huiting schoon Rolde, Agrarisch makelaar Drenthe, Funda Groningerstraat 197 Assen, Aankoopmakelaar Assen, AgriPlaza, Makelaar Pesse, Funda Assen, Makelaar Noord Drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recratief Bedrijfsmakelaars BV Recratief Bedrijfsmakelaars BV 1 km Deskundig. Persoonlijke benadering. Een tikkeltje eigenwijs.
Makelaardij Gortemaker NVM Makelaardij Gortemaker NVM 2 km Ons huis verkocht via Gerben, prima makelaar, nuchter, fijn om mee samen te werken.
Huurhuis in Assen Huurhuis in Assen 2 km Keurige huur appartementen en huurwoningen onder de huursubsidiegrens in Assen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid