facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor HuisPortaal.nl

HuisPortaal.nl

Info

Online je huis verkopen en verhuren vanaf 225,-

Geschiedenis

Online je huis verkopen en verhuren vanaf 225,-



"Zelf je huis verkopen of verhuren? Neem een voordelig pakket bij HuisPortaal en plaats je woning direct op Funda."
Adres: President Kennedylaan 163A, 5402KC Gemert
Telefoonnummer: 085-7820000
Stad: Gemert
Route: President Kennedylaan 163A
Postcode: 5402KC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Review Huisportaal, Zelf huis verhuren, Verkopen zonder makelaar aanbod, Makelaar1, Makelaar1 Funda, Makelaar Eindhoven, DAAN verhuurmakelaar, NBU Inloggen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwgroep van Schijndel Bouwgroep van Schijndel 443 meter Zeer professioneel en super behulpzaam. Echt een aanrader.
Van Helvoort Makelaardij Van Helvoort Makelaardij 2 km Mooi gebied om vogels te spotten. Paden en bermen behoeven het nodige onderhoud.
7thheaven Gemert 7thheaven Gemert 2 km Nog niet klaar verbouwing
Recensies
Wat een top makelaar ! Huis was snel verkocht mede dankzij het team van huisportaal. Maken prachtige foto's door fotograaf die hun verzorgen zodat je huis er echt uitspringt. Altijd telefonisch bereikbaar en je kan met alle vragen terecht en staan je bij van begin tot moment van overdracht. Kortom prettig om mee samen te werken.
Eigenlijk zetten ze je woning op funda. Verder geen service wat ze beloven zoals onderhandelen en alle vragen beantwoorden. Soms zitten ze ook in de weg doordat ze niet de juiste aantal m2 op funda willen zetten om zichzelf in te dekken terwijl ze fout hebben. Hun overeenkomst die ze voor me hadden samengesteld is ook gratis down te loaden via internet. Af en toe beetje onbeleefd en brutaal. Extra diensten die je bij ze koopt zoals een verkocht sticker worden pas geleverd totdat je ze vaak belt. Makelaar heeft geen onderhandelingen voor me gedaan en ik heb alles zelf gedaan en zelf de woning verkocht. Het was alleen dure funda plaatsing en that’s it. Maar nog steeds veel goedkoper dan een echte makelaarskantoor.
Prettige ervaring! Al aantal keren gebruik van gemaakt voor zowel verhuur als verkoop. Juist fijn om rondleidingen zelf te kunnen doen en je eigen huurder uit te kunnen kiezen. Daan meestal goed bereikbaar. Alles wel goed blijven checken maar dat heb je bij "life" makelaars ook.
Ik heb mijn huis vlot verkocht via Huisportaal. Vele malen goedkoper dan de gemiddelde makelaar, goede ondersteuning bij de verkoop en een hele goede bereikbaarheid. Een echte aanrader!
Prima partij om goedkoop je huis zelf te verkopen. De service en secuurheid is slecht. Je moet zelf echt bijna alles doen, verwacht niet teveel ondersteuning.
1 ster minder omdat het naambord en posters nooit verstuurd zijn. Voor de rest een prima organisatie
Zeer klantgericht en vriendelijk. Altijd goed bereikbaar. Wij zijn zeer tevreden. Met alle wat moeilijker zaken wordt je goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid