facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisman Installatietechniek

Huisman Installatietechniek

Info

Uw installatiesysteem is onze zorg. Dat is al ruim 85 jaar het uitgangspunt van Huisman Installatietechniek. Wij staan voor een goede kwaliteitsbewaking.

Adres: Brugstraat 1, 7687 BD Daarlerveen
Telefoonnummer: 0546643000
Stad: Daarlerveen
Route: Brugstraat 1
Postcode: 7687 BD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Installatiebedrijf Waalwijk, Huisman Gemert, Installatiebedrijf Gramsbergen, Huisman betekenis, Intergas Actie, Huisman offshore, Huijsman installatie, Huisman Gassen
Recensies
Hele fijne service!! Ik had een probleem met mijn warmtepomp waar ik niet uit kon komen en kon direct bellen voor advies. Goed geholpen via whatsapp beeldbellen, omdat hij niet in de buurt was om direct langs te komen. Op deze manier kon hij meekijken en zijn we snel achter het probleem gekomen. Enorm bedankt!!
Een hele fijne samenwerking vanaf het allereerste uur. Ook erg prettig personeel zowel op de bouw als de mensen op kantoor via de telefoon. We bouwlui en ik hebben op de bouwplaats altijd gezellige uren door gebracht. Als je een huis voor al voorkomende installaties nodig hebt. Beveel ik zeker Huisman Installatietechniek Brugstraat 1 7687 BD Daarlerveen aan. Hartelijke groeten van een trotse huiseigenaar Robin Puijk uit Assen.
Slordige werkers en hebben verdacht weinig kennis van waar ze mee bezig zijn. De projectleider ging over de tekeningen, maar geen kennis hiervan. We bleven maar tekeningen krijgen met fouten, wat iemand zonder technische kennis misschien over het hoofd ziet. Ook ventilatieroosters tekenden ze op de domste plekken waar juist veel wind stond en lawaai van de straatzijde. Inbouwkranen werden opbouwkranen, etc. We zaten vast aan dit bedrijf, anders hadden een andere installateur genomen.
Perfect geholpen door Peter met 2 radiatoren die niet goed warm werden. Dankjewel Peter!
Terug in de tijd maar niets mis mee. Gewoon goed en vriendelijk!!
Beste installatietechniek bedrijf ooit
Altijd oplossing
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid