facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisje James

Huisje James

Info

Huisje James

Geschiedenis

Een avond in Huisje James is een avond culinair genieten op een sprookjesachtige locatie aan de rand van de Veluwe. Dat genieten begint in de Werkplaats, waar wij u ontvangen met aperitief en amuse en u een toelichting geven op onze verschillende menu’s. In Huisje James staat uw tafel dan al klaar om de avond voort te zetten met mooie gerechten en prachtige wijnen, in een ontspannen, gastvrije ambiance.



"CULINAIR GENIETEN OP EEN SPROOKJESACHTIGE LOCATIENet buiten Apeldoorn, aan de rand van de Veluwe, ligt verscholen in het groen restaurant Huisje James. Een culinair pareltje in een charmant rietgedekt landhuis. De beleving begint op het moment dat u uw auto parkeert. U wordt opgehaald met een golfkar of u wandelt via het grindpad naar Huisje James waar de haarden knisperen en de kaarsjes branden. U wordt ontvangen in de Werkplaats met een glas prosecco en lekkers van het huis. En dan volgen twee vragen. Hoeveel gangen wilt u eten? En zijn er zijn nog allergieën en/of een dieetwensen zijn waar wij rekening mee kunnen houden? Ondertussen staat er dan een tafel voor u gereed in het rietgedekte landhuis of bij mooi weer op het terras!"
Adres: Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Ugchelen
Telefoonnummer: +31 55 538 2470
ln.semajejsiuh@ofni
Stad: Ugchelen
Route: Van Golsteinlaan 20
Postcode: 7339 GT


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 17:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: huisje james menu, huisje james trouwen, recensies huisje james, huisje james iens, huisje james arrangement, huisje james facebook, huisje james review, huisje james tripadvisor
Recensies
De ambiance was geweldig wat een warme aankleding en sfeer! Het eten is apart en culinaire. Je betaald voor 6 gangen en krijgt elke keer wel een verrassing op je bord. Wel jammer dat alles wat je gevraagd word apart erbij komt op de rekening. Welkoms drankje flessen water die dan wel nog niet eens leeg worden omgewisseld voor een nieuwe.
Een geweldig restaurant in een fantastische ambiance. Vriendelijke bediening dat een culinaire menu serveert. Verwennerij voor de mens. Een absolute aanrader voor wie van kwaliteit houdt, op een locatie waar je je even weg van alledag waant.Eten: 5/5
Huisje James.. op aanraden van een Valk fan kwamen we hier terecht vanuit Middelburg. Wat een sprookje zo midden in de natuur aan de rand van de Veluwe. Super fijne ambiance met ook voor detail.
Een prachtige avond gehad! Zeer smaakvolle gerechten mogen eten! Tot snel!
Ontzettend genoten met het warme weer op het terras van een 6 gangen menu. Top smaken en combinaties! Zullen snel terugkomen.
Wat een teleurstelling! De 'beleving' die Huisje James zou moeten bieden werd aan alle kanten teniet gedaan door ongepassioneerd personeel en het gehaast van de chef. Het 6 gangen diner werd er echt doorheen geramd. We hebben zeker 4 keer gevraagd of het iets rustiger aan kon. Ik ben geen grote en zeker geen snelle eter, de gerechten kwamen achter elkaar door De sommelier dreunt de karakter eigenschappen van de wijnen zo snel op dat er echt helemaal niets van bij blijft en van liefde voor het vak is echt absoluut niets te merken. Dat geldt ook voor de dames in de bediening, die ons regelmatige verzoek om rustiger aan te serveren duidelijk niet konden waarderen. Voor de thee en de espresso betaalden we 15,- maar daar krijg je dan ook ongevraagde friandises bij met bijzonder veel chocolade voor iemand die aangegeven had daar een allergie voor te hebben. We zaten nog aan deze duurbetaalde thee/koffie toen ons het pinapparaat voor de neus geschoven werd. 315,- voor een gehaast 6 gangen diner, wat prima smaakte, maar echt geen 'sterrenniveau', zo bijzonder was het niet. Ik had mijn thee nog niet op toen mij gevraagd werd of ik een jas bij me had. Het was toen 22.58. Wat een ongastvrije beleving en een enorm scheve prijs-kwaliteit verhouding. Jammer!
Helaas een zeer grote teleurstelling ondanks prachtige uitstraling en mooi uitziende gerechten. Leuke ontvangst maar voor €20 een aperitief? Veel dezelfde smaak door sausje/mousse wel optie vegan, lauwe gerechten, borden wel warm, lawaaiig, veel en veel te duur voor wat je krijgt, geen bijzondere bediening zoals je in Michelin waardige tent verwacht.
Prachtige locatie. Heerlijk gegeten Elke gang had een afwisselende/verrassende smaak. Gastvrouw/personeel was vriendelijk. Ambiance viel tegen. Personeel moeilijk te verstaan. We hoorden niet altijd goed wat er geserveerd werd. De gele stoelen zaten zeer onprettig. We zaten strak op de gasten achter ons. Wanneer je naar achteren leunden raakten je de andere gasten aan. Voelden ons hierdoor wat 'gevangen' aan de tafel. Hadden dit niet verwacht in dit prijssegment. Wij hebben geen kennis van verschillende wijnen. De sommelier ondersteunde hier helaas ook niet in. Voelden ons hierdoor niet helemaal op ons gemak. Het was een lekkere ervaring, maar nodigt niet uit tot herhaling.
Behoorlijk exclusief ...werd begonnen met een glas champagne...we kwamen om te lunchen. Eten was bijzonder en lekker, we aten vega. Wel tegen een exclusieve prijs..we waren €100 kwijt met z'n tweetjes. Het eten was zeker naar onze zin maar voor effe lunchen voortaan maar eldersEten: 5/5
Alertheid op dieetwensen was vanuit de keuken goed georganiseerd en er was goed op ingespeeld. Helaas kwam dit niet helemaal tot zijn recht bij het uitserveren, van amuse tot dessert. Leuke en verrassende smaakcombinaties. De unieke accommodatie is sfeervol en met aandacht ingericht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid