facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisje aan de gracht

Huisje aan de gracht

Info

Groots overnachten in wellicht het kleinste grachtenpand van Franeker. Gebouwd in 1664, in 1989 aangemerkt als monument en begin 2017 geheel verbouwd tot een knus en luxe vakantiehuisje. Een gouden plekje aan de Zilverstraat!

Adres: Zilverstraat 37, 8801 Franeker
Telefoonnummer: +31622708230
Stad: Franeker
Route: Zilverstraat 37
Postcode: 8801


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stadslogementen Franeker Stadslogementen Franeker 691 meter Uitstekend verzorgd appartement, waar vandaan je met een paar stappen in het centrum ...
Recensies
Prachtig huis, van alle gemakken voorzien. Eigenaren reageren snel en uitvoerig opvragen. Zeer gastvrij. We hebben een heerlijk paasweekend gehad, dit huis is zeker een aanrader.
Mooi plekje aan de gracht in een mooi en zeer vriendelijk stadje. Woonkamer en keuken zijn klein maar goed ingericht, op de eerste etage de slaapkamer, separaat toilet en ruime en goede douche. Plaatsje achter heeft weinig zon en er is een dompig schuurtje waar net 2 fietsen in passen. Ruim voorzien van handdoeken en prima ontvangst. Veel oplaadplekken voor de auto maar alleen bij het gemeentehuis, dus op stevige afstand. Nul plekken op de nabije grote plaats bij de ah en nul plekken op de andere grote parkeerplaats aan de rand van het centrum; dat kan beter Franeker, met een slechte spreiding voldoe je wel gemakkelijk aan de norm maar niet aan de wens van de tourist. 1 ster minder.
Wat een schitterende plek. Prachtig verbouwd van alle makken voorzien. Het ontbreekt je aan niks alles is aanwezig. Smaakvol ingericht en een heerlijke badkamer. Parkeren kan vlakbij de AH en is dan gratis. De eigenaars hadden het zelfs met de kerstdagen extra aangekleed met lichtjes en bloemen. Wij hopen nog eens terug te komen.
Prachtig huisje om een paardagen te verblijven.
Super genotenschoon en mooi ingericht.Vlakbij uitstrekkende restaurants.Kamers: 4/5
Leuke plaats prachtig huisje
Gantastiscj,prachtig,rustig,luxueus,aanrader
Vertaald door Google Prachtig huis, super schoon en uitstekende locatie!!! Origineel Wunderschönes Haus, super sauber und exzellente Lage!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid