facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huishouden op Orde - Opruimcoach & Budgetcoach

Huishouden op Orde - Opruimcoach & Budgetcoach

Info

Moeite met opruimen waardoor er chaos in je hoofd en huis is? Huishouden op Orde biedt je professionele hulp bij het opruimen van spullen en administratie.

Producten

Hulp bij je thuis voor:
* Opruimen
Alles wat met opruimen te maken heeft. Of het nou je keuken, woonkamer, badkamer, slaapkamer, kledingkast, werkplek, zolder of garage is.
* Administratie
Overzicht in je administratie: papier én digitaal, inclusief al je e-mails. Het doel is dat je inzicht krijgt in je hele administratie. We zetten een werkbaar systeem op, zodat je voortaan eenvoudig de binnengekomen post kunt verwerken.
* Budgetcoaching
Je krijgt inzicht in al je inkomsten en uitgaven. Zo weet je precies wat erin en eruit gaat. Dit inzicht helpt je financiële moeilijkheden op te lossen. Je brengt je inkomsten en uitgaven in balans.
* Verhuizing
Het uitzoeken van al je spullen, inpakken, fotoproof maken van je huis voor de makelaar en/of de logische inrichting van je nieuwe huis.
* Meer tijd
Of het nu gaat om meer lucht in je agenda, geen stress meer bij het ochtendritueel, of een betere taakverdeling tussen jou en je partner in het huishouden.
* Hulp bij opruimen na overlijden of uit erfenis
Ondersteuning bij het uitzoeken van spullen na overlijden van je partner of uit een erfenis.

Adres: Kievitdreef 4, 2743 EE Waddinxveen
Telefoonnummer: 06 - 44 954 250
ln.edroponeduohsiuh@ofni
Stad: Waddinxveen
Route: Kievitdreef 4
Postcode: 2743 EE


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 12:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 14:00
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Randa Elabeidi / B-incharge Randa Elabeidi / B-incharge 242 meter Ik help mensen met een (psychische) kwetsbaarheid om weer deel te nemen aan de maats...
Team Personal Training Team Personal Training 349 meter Doet zijn naam eer aan: een sportclub met een leuke teamsfeer. Ruim aanbod van groeps...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid