facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisdierenhotel De Hegge

Huisdierenhotel De Hegge

Info

Zoekt u een vertrouwd vakantieadres voor uw hond, kat, konijn of knaagdier? Dan bent u nu op het juiste adres! Maak eens een afspraak voor een rondleiding!

Geschiedenis

* U zoekt een vertrouwd vakantieadres voor uw hond of kat of knaagdier?
* U stelt eisen voor uw huisdier ?
* U laat zich informeren over kwaliteit, prijs en service ?
* U zoekt iemand die zich verantwoordelijk voelt tijdens uw afwezigheid ?
* U vindt alleen het beste goed genoeg voor uw huisdier ?
* U zoekt niet zomaar een dierenpension..........

Dan heeft u dat nu gevonden !

In het landelijk buitengebied van Weert-Noord ligt Huisdierenhotel De Hegge. Een ruim huisdierenhotel dat met enthousiasme is opgezet en waar uw huisdieren met liefde en zorg worden opgevangen. Wij staan dagelijks met veel plezier voor onze gasten klaar, waarbij een goede verzorging en hygiëne bovenaan staan.

Verder hebben wij ook een dagopvang voor honden te bieden.
Daarnaast kunt u uw hond, kat, konijn of knaagdier ook bij ons laten trimmen.
Ook kunt u zelf gebruik maken van onze 'Doe het zelf wassalon'.

Nieuwsgierig geworden ?
Lees alles over ons huisdierenhotel op deze site of maak een afspraak voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek.



"Wanneer u met vakantie gaat, werkt of tijdelijk niet in staat bent voor uw honden, katten en/of knaagdieren te zorgen, is Huisdierenhotel De Hegge de ideale plaats voor opvang voor uw huisdieren. Wij nemen graag de zorg over en doen dit met alle plezier.Doe uw dieren een plezier! En laat ze heerlijk spelen, , verwennen en ravotten bij Huisdierenhotel De Hegge"
Adres: Koenderstraat 2a, 6003 PR Weert
Telefoonnummer: 0495524548
Stad: Weert
Route: Koenderstraat 2a
Postcode: 6003 PR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 11:30


op zoek naar gerelateerd: Honden hotel Weert, Dagopvang hond Weert, Dierenpension Limburg, Hondenpension Sittard, Huisdierenhotel De Hegge bv, Hotel voor honden prijs, Dierenpension, Hondenpension Maaseik
Recensies
Mijn Old English Bulldog gaat er altijd met plezier naar toe. Hele lieve mensen en Nugget zo heet mijn hond laat zich maar al te graag knuffelen door iedereen!
Alles heel zuiver en met deze hitte toch koele kennels. Hond was ook heel zuiver bij het ophalen. Was toch blij tijdens het ophalen
Voor onze hond van 8 de 1e keer bij een pension. Ze hebben goed gekeken naar zijn behoeftes en daarop gereageerd.
Mooi pension, was voor onze kat geen fijne ervaring maar dat ligt niet aan dit pension! Ook een goede prijs, niet zo duur
Nemen geen Staffords aan. Weer zo een gasten met vooroordelen. Die blijkbaar niet met alle rassen kunnen omgaan.
Onze hond gaat al jaren naar de Hegge. Fantastische mensen die goed voor onze Olaf zorgen als wij genieten van onze vakanties.
Zeer goede verzorging BAER gaat er al meerdere jaren naar toe top
Onze kat zal hier niet meer terugkeren. Hij is hier één week geweest en kwam terug met wondjes, hevige diarree en snakkend naar liefde. Het was heel erg duidelijk dat ze hier de katten 0 aandacht geven. Dit werd al heel duidelijk toen ik tijdens deze week een keer belde en mij werd gezegd dat het heel goed met hem ging maar bij het weer ophalen ik een suffe, stressvolle en zieke kat terugkreeg. Ook worden er teveel katten in de "huiskamers" gezet, die overigens totaal niet als "huiskamers" zijn ingericht zoals aangegeven op de website Betonnen vloer, vrijwel kleurloze kamer en 0 meubels, enkel een paar katten torens, poepbakken en 3 bakjes eten Al met al, slechte ervaring en onze kat zal hier ook niet meer terugkeren. Doe jezelf een plezier, en breng je katten naar een pension die wel voldoende aandacht geeft aan hun bezoekers en beter oplet. TOEVOEGING: Kat heeft maagdarminfectie opgelopen hier, dierenarts moest erbij komen. BRENG JE KAT HIER NIET NAARTOE!
Mijn hond is meer als een maand te gast geweest. Zo tevreden over de verzorging.je kan zien aan de hond dat hij het goed heeft gehad.
Altijd blije hond, geen klachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid