facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisdieren Crematorium Drechtsteden

Huisdieren Crematorium Drechtsteden

Info

Van maandag tot vrijdag na 19:00 uur in het weekend en op Feestdagen berekenen wij een toeslag van € 30,-

ZATERDAG ALLEEN GEOPEND VOOR SPOED.
Ook op Feestdagen zijn wij telefonisch op afspraak beschikbaar.



"De een ziet deze dag van te voren al aankomen vanwege een ziekte van het huisdier,voor de ander komt deze dag heel plotseling.In ieder geval zal deze dag een dag vol emoties zijn.En dan moet,hals over kop,ook nog een beslissing genomen worden.Vele dierenartsen werken samen met een Crematorium, maar tenslotte beslist U naar welk crematorium u wilt en kunt deze keuze ook doorgeven aan uw dierenarts.Wij halen op verzoek overleden huisdieren op in Dordrecht, Alblasserdam,Papendrecht ,Sliedrecht,Molenlanden maar natuurlijk ook in andere gemeentes.Op zon- en feestdagen zijn wij ook telefonisch bereikbaar van 9:00-12:00om uw overleden huisdier te laten ophalen. Voor meer informatie kunt u onze website raadplegen."
Adres: Lorentzweg 1, 2952 BJ Alblasserdam
Telefoonnummer: 0786458122
Stad: Alblasserdam
Route: Lorentzweg 1
Postcode: 2952 BJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Dinsdag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00
Donderdag: 10:00 - 16:00
Vrijdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Crematie hond kosten, Dierencrematorium Spijkenisse, Dierencrematorium Gouda, Dierencrematorium Zuid Holland, Majesta, Dierencrematorium Rotterdam, Dierencrematorium Rotterdam Zuid, Crematorium Ommoord
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trimsalon Puur Trimsalon Puur 1 km Super klantvriendelijk en mooi getrimd.
Recensies
Ik kan het bijna niet in woorden zeggen maar wat hebben deze mensen een respect voor de mensen die hun dierbaren huisdier een waardig afscheid willen laten nemen. Vorige week mijn beste maatje inlaten slapen zou eerst via de dierenarts worden gecremeerd maar besloten om zelf op zoek te gaan kwam bij toeval hier terecht heb zo goed afscheid kunnen nemen van mijn maatje en binnen een week had ik hem weer terug in een zeer mooie urn. Beste mensen super bedankt voor alles van mij een zeer dikke gewaardeerde revieuw.
Bij dit crematorium ga je weg met een goed gevoel, klinkt gek maar er is een waardig afscheid en er is plaats voor persoonlijke wensen. Ik had bepaalde wensen voor de crematie, heb nl zelf in een crematorium gewerkt en wilde de laatste eer die ik aan anderen bewees nu ook aan mijn eigen hond geven. Heb half ZuidHolland afgebeld want bij de meeste crematoria gaat het zoals zij wensen en niet zoals de klant wenst. Bij dit crematorium is er echt respect voor zowel baasje als huisdier. Een dikke Chapeau.
Wij hebben met veel verdriet onze lieve Britse korthaar Mabel die net 12 jaar was geworden, bij onze dierenarts laten inslapen. Vooraf had ik uitgezocht waar wij haar een waardig afscheid zouden kunnen bezorgen; ook wilden wij de grote klinieken waar Private Equity achter zit, mijden. Op basis van de goede recensies hebben we gekozen voor Huisdieren Crematorium Drechtsteden.  De goede recensies die zij krijgen, zijn volkomen terecht en wij zijn blij dat wij voor hen hebben gekozen. Zij waren zeer empathisch aan de telefoon en op 3 maart jl. zijn wij keurig netjes ontvangen. Wij kregen een kamer toegewezen waar wij in alle rust afscheid konden nemen van onze Mabel. De ruimte is keurig en warm ingericht met rustgevende muziek op de achtergrond en wij kregen alle tijd om daar samen te zijn. Wij hebben gekozen voor individuele crematie en het was zelfs mogelijk om erbij te zijn. Dat laatste hebben wij niet gedaan. Na het afscheid hebben wij met de eigenaresse alles doorgenomen en direct ook een urn uitgekozen. Daarna hebben we nogmaals de gelegenheid gehad om voor het weggaan nog even te kijken bij Mabel. Dit heeft ons echt geholpen en zo hoort een afscheid plaats te kunnen vinden. Op woensdag 8 maart jl. hebben we bericht gehad dat Mabel was gecremeerd en dat wij een afspraak konden maken om de urn en andere zaken op te halen.  We zijn wederom netjes en rustig ontvangen om alles af te handelen. Er waren opties om dichterbij een crematorium te kiezen, maar wij zijn erg blij dat wij voor Drechtsteden hebben gekozen. Als u echter voor het onvermijdelijke moment komt te staan, dan kan ik u alleen maar aanbevelen om naar Drechtsteden te gaan. U mag zelf bepalen waar u naar toe gaat. Helaas zijn er klinieken die een specifiek crematorium aanwijzen, omdat ze banden hebben met Private Equity bedrijven die naast klinieken ook crematoria bezitten. Nogmaals willen wij de mensen van het Drechtsteden Crematorium bedanken voor alle aandacht, liefde en begrip.
Zo blij dat we voor Huisdieren crematorium Drechtsteden hebben gekozen op aanraden van onze Dierenarts. Fantastische mensen met hart voor de dieren en hun familie. Hebben ons ondanks hun drukte, met zoveel rust, aandacht en warmte geholpen. De kinderen ook op zo'n liefdevolle manier gerustgesteld en zo goed begeleid! Heel dankbaar! Fantastisch!! Een liefdevoller afscheid kan niet!
Met veel pijn in ons hart hebben we onze lieve hond moeten laten inslapen. Met dank aan Rob en Paula van huisdieren crematorium Drechtsteden. Wat hebben hun ons geweldig geholpen met het cremeren van onze lieve hond. Hele fijne mensen waarbij we bij alles betrokken zijn geweest. Hartelijk dank voor alles . Mvgr Willem, Stephanie en Naomi de Bruin, Sliedrecht.
Superlieve mensen met hun hart op de juiste plaats! Kan iedereen aanraden dit crematorium te kiezen, als je in de positie komt je huisdier te moeten laten gaan.
Wij zijn zo goed geholpen door huisdierencrematorium drechtsteden. Nemen echt de tijd voor je, en voor je huisdier. Prachtige afscheidsruimte, genoeg keuze uit mooie urnen. In de toekomst gaan wij hier met onze andere dieren weer naar toe. Bedankt team drechtsteden.
Afgelopen woensdag is mijn lieve fret Zoë overleden. Ik wilde haar graag tot het einde begeleiden en bij Huisdieren Crematorium Drechtsteden mocht ik dit allemaal zelf doen. Wat zijn de eigenaren van dit crematorium lieve, empathische en begripvolle mensen. Er wordt niets opgedrongen, alles gaat zoals jij het wilt. Er wordt ook een duidelijke uitleg gegeven over het proces als je dit wilt weten. Ik heb helaas al veel dieren moeten laten cremeren maar nergens heb ik zo goed gevoel aan overgehouden als bij deze crematie en dat is te danken aan Paula en Robert. Mocht het in de toekomst weer nodig zijn kom ik zeker bij jullie terug. Nogmaals dank jullie wel.
Het afscheid van onze Stuart was heel respectvol. We zijn heel blij dat Stuart in goede handen terechtgekomen is. Wij hadden dit niet anders willen doen. Dit crematorium zouden wij gelijk weer kiezen mocht dat in de toekomst nodig zijn. Hartelijk bedankt voor alle goede zorgen! De mooie woorden op het crematie certificaat doen ons goed.
Mocht de tijd daar zijn om jouw trouwe kameraad de laatste dienst te bewijzen is dit crematorium een echte !!! aanrader. Neemt de tijd ervoor om rustig en heel waardevol afscheid te kunnen nemen. Laat uw dier, indien gewenst, daadwerkelijk individueel cremeren. Lieve geduldige mensen met het hart op de juiste plek. Nogmaals: hartelijke dank, groetjes Remco en Giselle
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid