facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisdier Oppas Kapteijn

Info

Als afgestudeerde paraveterinair dierenarts assistente bied ik onder andere een oppas-service voor huisdieren. Op mijn pagina vind je meer informatie!



"Professionele liefdevolle katten oppas aan huis, omgeving Weesp."
Adres:
Telefoonnummer: 0623920423
Stad: Weesp



op zoek naar gerelateerd: Gelukkig huisdier Weesp, Dierenasiel Utrecht katten, Dierenasiel Crailo katten, Dierenasiel Crailo Almere, Dierenasiels Utrecht, Dierenarts kittens te koop Hilversum, Dierenasiel Nieuwegein, Hondenasiel Amersfoort
Recensies
Na lang getwijfeld te hebben op zoek te gaan naar een kattenoppas aan huis, toch de stap gewaagd. Ontzettend blij dat ik dit heb gedaan. Ik, maar vooral Fransje mijn kat, hebben het héél erg getroffen met Birgit!! Ze is zeer kundig, betrouwbaar en prettig in de communicatie. Fransje is dol op Birgit! Het is een hele zorg minder te weten dat ik haar met een gerust hart achter kan laten.
We zijn 12 dagen op vakantie geweest. Ze zijn erg gehecht aan huis, durven niet te reizen. Wat een geluk dat GelukkigHuisdier in Weesp voor onze katten kon zorgen. Onze katten zijn ook nog eens "lastig" als het aankomt op eten. Ze moeten elke dag afgewogen porties eten. Birgit vond dit geen probleem en was erg flexibel wat betreft onze wensen als ze de katten kwam verzorgen. Toen we weer thuis kwamen zagen ze er super verzorgd uit. Top service, gaan we zeker nog eens gebruik van maken!
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid