facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartspraktijk Zomra

Huisartspraktijk Zomra

Geschiedenis

De facebook pagina van huisartspraktijk Zomra is een informatieve pagina. Dit houd in dat er geen geen afspraken gemaakt worden via dit social medium of medisch inhoudelijke zaken besproken worden.

Voor het maken van afspraken of het bespreken van medisch inhoudelijke zaken dient u contact op te nemen met de praktijk op telefoonnummer 0181-680090. Hier hoort u ook hoe de spoedeisende zorg buiten kantoortijden geregeld is.

Adres: Hadewijchplaats 1d, 3207 KG Spijkenisse
Telefoonnummer: 0181680090
Stad: Spijkenisse
Route: Hadewijchplaats 1d
Postcode: 3207 KG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 12:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Huisartsenpraktijk Zomra Breda, Drs Z Zomra, Inschrijven huisarts Spijkenisse, Huisartsenpraktijk Spijkenisse, Huisarts Eskandary Spijkenisse, Huisarts nicolaas Spijkenisse, Gezondheidscentrum Spijkenisse, Huisarts Schenkel Spijkenisse
Recensies
Een zeer fijne en toegankelijke huisarts. Heel professioneel en neemt klachten altijd serieus. Hoop dat dokter Zomra nog lang onze huisarts mag blijven.
Zeer fijne huisarts. Ik ga hier al vele jaren heen. Ik word altijd serieus genomen en klachten worden fijn opgelost.
zeer onbeschoft luister niet naar de mensen wil er graag weg dit is geen goede arts
Enige huisarts die nog patiënte aannam toen ik hier een jaar geleden kwam wonen. Maar ik ben blij dat ik na een jaar toch nog een andere huisarts gevonden heb. Slechte huisarts en slechte assistenten. Ik treed verder niet in details. Maar kijk eerst verder voordat je laat inschrijven bij deze huisarts.
Vriendelijk, behulpzaam en deskundig. Hij neemt de tijd voor zijn patiënten en luister naar ze. Hij behandeld je als een mens. Bij hem heb je nooit het gevoel dat jij een nummer bent en niet verder dan dat zoals mijn vorige arts. Geen moment spijt gehad dat ik naar hem overgestapt heb. Fantastische arts.
Een hele prettige, vriendelijke en actie ondernemende arts! Hij neemt de tijd voor je en luistert aandachtig. Hij neemt liever actie dan dingen even aankijken, wat ik persoonlijk erg fijn vind.
Fijne huisarts, denkt graag mee
Betrokken, deskundig en hij straalt rust uit
Een goede arts tijd voor z,n patiënten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid