facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartspraktijk Vermeulen

Huisartspraktijk Vermeulen
Adres: Vrijheidsplein 3, 4271 AW Dussen, Nederland
Telefoonnummer: 0416 391 250
Staat: Noord-Brabant
District: Altena
Stad: Dussen
Route: Vrijheidsplein
Huisnummer: 3
Postcode: 4271 AW


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Er is geen gedegen triage NHG. Hulpvraag wordt maanden genegeerd. Als er dan uiteindelijk met veel zorgen om een afspraak gevraagd wordt waarbij de NHG uitgaat van een beoordeling binnen 3 uur, dan wordt je pas na 1,5 dag serieus genomen met uiteindelijk een onomkeerbare uitkomst.
Deze huisarts houdt zich niet aan zijn beroepsgeheim. Niet naartoe gaan aub. Er wordt niet doorgepakt en gehandeld naar triage maar naar eigen vage inzichten. Deze huisarts vind het zelf veel te leuk te experimenteren, het liefst zonder doorverwijzen.
Fijne praktijk, gingen met mij in gesprek over klachten en houden zich uitstekend aan beroepsgeheim. Ook voorgeschreven medicijnen van specialist vrijwel direct kunnen ophalen.
Waardeloze dokterspraktijk. Als je belt wordt er niet opgenomen. Ja na meer dan een half uur. Ik zat m'n verhaal te doen en meneer de dokter was aan het appen waardoor die niet luisterde. Mensen ga niet naar hier ajb
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid