facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartspraktijk Heinsdijk

Huisartspraktijk Heinsdijk
Adres: Zijlweg 80 , Haarlem 2013 DK, NL
Stad: Haarlem
Route: Zijlweg 80
Postcode: 2013 DK



op zoek naar gerelateerd: Dokter Heinsdijk website, Heinsdijk herhaalrecept, Huisarts Haarlem, Zijlweg 26 Haarlem, Zijlweg 80 Haarlem, Apotheek Loomeyer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Malenstein H G van Malenstein H G van 2 km Hele fijne huisarts. Besteed persoonlijke aandacht en kent zijn patiënten.
Sernee G en Waas BJ Huisartsenpraktijk Sernee G en Waas BJ Huisartsenpraktijk 4 km Ik had een afspraak gemaakt. Heb een half uur gewacht toen gevraagd waarom ik nog ste...
Recensies
Dr. Heinsdijk is een fantastische dokter , kundig , aardig en geduldig , maar haar assistenten laten het te vaak afweten qua terugbel afspraken , onderlinge communicatie en klantvriendelijkheid. Vooral de wat oudere dame is ronduit onbeschoft... hoop dat zij gauw met pensioen gaat!
Fantastische huisarts, zeer kundig, meelevend en bovendien erg vriendelijk. De nieuwe praktijk is de kers op de taart. De mensen die hier deze huisarts 1 ster o.i.d. geven zullen bij geen enkele andere huisarts tevreden zijn. Dat zegt genoeg :
Heel goede huisarts, aardig personeel. Maar god wat zijn ze toch belachelijk slecht bereikbaar. Vakantie, gesprek, verkeerde tijd, het blijft maar door gaan. 9/10 keer kan ik ze niet bereiken.
Nog maar net in de praktijk. Zeer adequaat geholpen door assistente en waarnemer toen hulp op kort termijn nodig was en uitgebreid intakegesprek bij dokter Heinsdijk zelf gehad met ook een benodigde verwijzing.
Prima huisarts, maar onvriendelijke assistentes en slecht bereikbaar. Voel me ook vaak niet serieus genomen als het om psychische klachten aankomt.
Mn broertje is bij deze huisartsenpraktijk aangesloten hij probeert ze al een aantal maanden te bereiken geen gehoor
Momenteel hebben wij praktijkoverleg is t enige wat je hoort als je belt.
Niet te bereiken, onvriendelijk personeel aan de telefoon en laten mensen creperen als ze al dagen in pijn liggen omdat je de spoedlijn niet mag bellen maar de assistente niet bereikbaar is. Ga hier niet heen mensen.
Prima praktijk. Net als bijna iedereen ga ik niet graag naar de dokter, maar als het dan toch moet beslist het liefste naar Dr. Heinsdijk! Ook de assistentes mogen niet vergeten worden, die zijn in deze praktijk geweldig.
Deze praktijk is nep! Dit zijn kwakzalvers die mensen voor hun eigengemak laten sterven op een pijnlijke manier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid