facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartspraktijk Blokker

Adres: Plantage 29, 1695 HX Blokker, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0229 232 130
Stad: Blokker
Route: Plantage 29
Postcode: 1695 HX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Professioneel, goed georganiseerd, grote praktijk met veel disciplines onder 1 dak, volgens mij met interne kwaliteitscontrole. Oh ja, erg vriendelijk.
Was een goede huisarts. Met het hebben van een eigen praktijk zijn belangen veranderd. Hoe de het praktijk doet is meer van belang dan de patiënt. Als het te moeilijk wordt is De Lange niet bereikbaar. Na ruim 15 jaar overgestapt naar een andere huisarts. Hoe verfrissend!!!
Mijn ervaring is dat dokter de Lange een zeer kundig huisarts is. En op zoek gaat naar de oorzaak, en niet te beroerd is om bij twijfel meteen door te verwijzen naar specialisten, om eventueel dingen uit te sluiten of te bevestigen. Ik ben zeer tevreden over haar!
Mooie locatie met apotheek. Wel is het vervelend dat ik eigenlijk niet weet wie mijn huisarts is. Je krijgt altijd een ander te spreken. Soms externen.
Als ik bel met klachten dan verwacht ik snel een afspraak. Niet het antwoord dat er volgende week nog wel plek is. De vorige dokter had dat ook en ik was toen bijna dood door een bacterie in mijn neus. Als ik toen niet zelf naar het ziekenhuis was gegaan had ik dood geweest.
Was niet bij de dokter maar in de apotheek
Eveneens meegegaan vanuit de praktijk in Venhuizen, zeer tevreden met adequate optreden en behandeling. Hier wordt dokter De Lange bedoeld en niet de vorige arts!
Onze oude huisarts mw. A. de Lange, wij zijn meegegaan naar deze praktijk. Zeer tevreden over de huisarts!
Dr de Lange is een hele prettige huisarts, neemt je serieus en leeft met je mee, goede aanpak!
Dokter de Lange is gewoon een goeie dokter geen discussie over mogelijk.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Huisartspraktijk Blokker met het openbaar vervoer


Westerblokker, Bramleylaan 140 meter
415
Westerblokker, Bramleylaan 160 meter
415
Westerblokker, Kolenbergstraat 300 meter
415
Westerblokker, Kolenbergstraat 330 meter
415

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid