facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsenspoedpost Doktersdienst Groningen

Huisartsenspoedpost Doktersdienst Groningen

Info

huisartsgeneeskundige spoedzorg tijdens avond-, nacht-, weekenduren en feestdagen

Geschiedenis

Doktersdienst Groningen verzorgt in de avond, nacht of het weekend én tijdens feestdagen de spoedeisende huisartsenzorg.



"Doktersdienst Groningen verzorgt in de avond, nacht of het weekend én tijdens feestdagen de spoedeisende huisartsenzorg."
Adres: Van Swietenlaan 2, 9728 NZ Groningen
Telefoonnummer: 0900 9229
Stad: Groningen
Route: Van Swietenlaan 2
Postcode: 9728 NZ


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 08:00
Dinsdag: 17:00 - 08:00
Woensdag: 17:00 - 08:00
Donderdag: 17:00 - 08:00
Vrijdag: 17:00 - 08:00
Zaterdag: 00:00 - 00:00
Zondag: 00:00 - 00:00

Recensies
Zeer onvriendelijk en onprofessioneel. De vrouw was onbeleefd en luisterde niet tot het einde naar de klachten, met de belofte dat de assistent binnen een uur zou terugbellen. Na 3 uur nog steeds stil. Tegelijkertijd is mijn man erg ziek, met hoge koorts en duidelijke symptomen van sinusitis, hij moet gewoon paracetamol nemen. Twee weken eerder belden we ook 's nachts, omdat onze 3-jarige dochter erg klaagde over oorpijn en oncontroleerbaar huilde. We hebben nooit een afspraak gemaakt met de dokter,maar hadden paracetamol geadviseerd. Waarom betalen wij verzekeringspremie? Voor gebrek aan hulp en zelf gekochte paracetamol?? Vreselijke service! Ik raad het niemand aan!
Na drie kwartier werden wij teruggebeld door de huisartsenpost. Door alle slechte reviews waren we behoorlijk afgeschrikt zouden ze wel terugbellen? maar het viel ons heel erg mee. We konden na het belletje binnen een half uur terecht bij de huisartsenpost, eenmaal daar hebben we niet lang hoeven wachten en we werden geholpen door een heel vriendelijke arts die de tijd voor ons nam en mij zelfs nog even liet meekijken. Al met een al een heel prettige ervaring.
Wat een gigantische blamage is deze "spoed"dienst.... de mevrouw van JAA??MENEER?JAAAA?? zijn gespecialiseerd in het geven van diagnose stellen op afstand. Je kind van 5 is totaal zich zelf niet en de oma aan de lijn kan zien dat hij een griepje heeft wat rondgaat maar geluisterd worden na de klachten,dat doen ze niet. Ik bel niet de spoedienst om 01.00 voor de lol mvr JAAAAA??? Dan vervolgens naar je naam vragen en heel netjes voor je meeluisterende colegas het gesprek beeindigen echt ongeloofelijk maar dan krijg je van mij een revieuw. Snap goed dat Jullie veel zijkerds aan de lijn krijgen maar jullie zouden kinderen eens moeten helpen ipv op een afstandje te schuiven!!!! En bovenal doe eens vriendelijk en niet zo denigrerend we zitten niet in het leger! Ik plaats deze revieuw eveneens voor mocht er onverwacht wat gebeuren bij onze zoon dan....
Telefoniste was onbekwaam. Ik was al bij de dokter geweest en hij vertelde mij dat ik gelijk moest bellen als ik in de avond weer klachten kreeg. Toen ik belde kreeg ik een heel lastig gesprek. Ze vertelde me dat ze er geen verstand van had en deed alsof ik bij het verkeerde adres was. Ik heb een flinke discussie moeten voeren om alsnog met een dokter te kunnen spreken. Ik weet zeker dat niet iedereen zo ver was gegaan als ik. Gelukkig heb ik mijzelf sterk gehouden, want diezelfde avond ben ik nog opgenomen in het ziekenhuis, waar ik toen ook heb moeten overnachten.
Gebeld op een zaterdag middag, met blaasontsteking klachten. Wordt afgewimpeld met neem maar paracetamol en veel drinken. En maandag mag u naar uw eigen huisarts. Heb net 4 week een gpb, dus dat extra drinken lukt niet... Ook aangegeven. Conclusie : 2 dagen met pijn mogen lopen. Vandaag naar huisarts geweest, en ja.... een fikse blaasontsteking.... Top huisartsendienst Mijn complimenten aan jullie.... Niet dus...
Snel genoeg teruggebeld, erg fijn contact gehad. Begripvol, goede informatie. Mocht altijd terugbellen als ik me toch nog zorgen maakte!
Klachten worden absoluut niet serieus genomen. Mijn vriendin bleek achteraf een gebroken pols te hebben, maar toen wij belden werden de klachten afgewimpeld omdat zij zogenaamd “te dronken” was. Mensen die opnemen zijn bijzonder onvriendelijk en nemen de klachten niet serieus en als je een klacht wilt indienen wordt er gelijk opgehangen. Als je ze belt wordt alles afgedaan met dat het “onzin” is en dat er maar paracetamol moet worden genomen, maar de volgende dag hoor je op de spoedeisendehulp dat er toch een breuk zit en dat ze het “raar” vinden dat de nachtdienst hier niet adequaat op heeft gereageerd. Je wordt hier niet serieus genomen en ze zijn bijzonder kortaf en onvriendelijk en zeer onprofessioneel. En als je hierover een klacht wilt indienen wordt er direct opgehangen. Schandalige gang van zaken.
Zeer lange wachttijden zelfs niet wanneer je een afgesprokentijd hebt.
Zeer onprofessioneel, niet vriendelijk en Inplaats van helpen heeft ze het alleen erger gemaakt
Een klote zooi. Dochter 11 jaar ziek. Oké papa heeft borrel avond gehad mag en kan niet rijden 2 uur snachts regel maar vervoer. Wij betalen 600 euro zorgkosten 2 keer 385 eigen risico. Maar zorg nee ho maar . bij mijn vrouw een keer kwamen ze direct maar bij 11 jarige dochter. zorgt u voor vervoer wij hebben geen tijd. Uw buurvrouw kan die rijden, nee die is 80 en heeft ook geen rijbewijs. Kunt u andere buren waker maken? Hallo woon achteraf. Sorry toch buurt of vrienden wakker bellen. Kan toch niet waar zijn.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Huisartsenspoedpost Doktersdienst Groningen.

Groningen spoedeisende hulp

openingstijden, locatie, vervoer. Van Swietenlaan 2 groningen arts kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Huisartsenspoedpost Doktersdienst Groningen adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Huisartsenspoedpost Doktersdienst Groningen. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Huisartsenspoedpost Doktersdienst Groningen delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Helpman Praktijk Helpman 2 km Mijn kind is hier goed begeleidt. Informatie was altijd duidelijk. Personeel is erg v...
Antonius Deusing Antonius Deusing 4 km Interessante colleges gehad!
RA Scooters RA Scooters 7 km RA SCOOTERS is gespecialiseerd in de verkoop van zowel gebruikte als nieuwe scooters ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid