facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsenpraktijk Willems

Huisartsenpraktijk Willems
"Huisartsenpraktijk Willems.Missie:De kernwaarden van de huisartsgeneeskundige zorg zijn generalistische, persoonlijke en continue zorg. NHG standpunt Kernwaarden huisartsgeneeskunde.Deze kernwaarden zijn de basis van ons handelen in de praktijk en vormen de basis van onze missie.Ons streven is om laagdrempelig een kwalitatief goede en brede huisartsenzorg aan te bieden gedurende alle levensfasen en in de directe leefomgeving van onze patiënten. De geboden zorg en behandeling wordt ook gerelateerd aan levensloop, leefsituatie en familie­omstandigheden. Wij staan direct bij en naast onze patiënten met grote betrokkenheid en inzet."
Adres: De Schakel 1 , Best 5684 AW, NL
Telefoonnummer: 0499 390 579
Stad: Best
Route: De Schakel 1
Postcode: 5684 AW



op zoek naar gerelateerd: Huisartsenpraktijk Het Groene Hart Best, Huisarts in Best, Huisartsenpraktijk Dijkstraten Best, Huisartsenpraktijk wittkamper Best, Huisarts Kleijne Best, Huisarts Willems Maastricht, Huisarts Peulen Best, Huisartsenpraktijk Valk Best
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Huisartsenpraktijk Hendriksen Best Huisartsenpraktijk Hendriksen Best 1 km Mooie ruim opgezette praktijk.
Recensies
Geweldige dokter. Ik kom hier vaak en ik vind de artsen ontzettend vriendelijk. Fijn om af en toe gecontroleerd te worden als ik klachten heb en vooral tijdens corona fijn dat er zo goed meegedacht wordt. Vooral met de corona wordt er goed aan de regels gehouden en voel ik me hier op mijn gemak. Hier kunnen andere nog veel van leren!!!
Zeer goede en fijne huisarts waar kwaliteit boven kwantiteit staat. Hij biedt altijd een luisterend oor maar is ook heel duidelijk. Ik vind dit zeer prettig zodat ik direct weet waar ik aan toe ben.
Het empatisch vermogen, de betrokken en kundigheid van de huisartsen zijn uniek.
Geweldig geregeld met de boosterprik dank je wel
Professioneel, deskundig, empatisch, vriendelijk en sociaal
Goede, geduldige en meedenkende huisartsen!
Huisar tsenpraktijk willems
Vertaald door Google Onprofessioneel gedrag, niet aanbevolen. Origineel Unprofessional behaviour, not recommended.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid