facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsenpraktijk Traverse

Huisartsenpraktijk Traverse

Info

Pagina van Huisartsenpraktijk Traverse in Cuijk (voorheen Huisartsenpraktijk De Valuwe)

Geschiedenis

Pagina van Huisartsenpraktijk Traverse (voorheen Huisartsenpraktijk De Valuwe), te Cuijk

Adres: Spinding 13, 5431SN Cuijk
Telefoonnummer: 0485-312121
Stad: Cuijk
Route: Spinding 13
Postcode: 5431SN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 12:30
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Inschrijven huisarts Cuijk, Huisartsenpraktijk Cuijk Merlaan, Huisartsenpost Cuijk, Huisartsenpost Cuijk weekend, Traverse online, Huisartsenpraktijk Stationsstraat Cuijk, Huisarts Vermeulen Cuijk, Huisarts van der Heijden Cuijk
Recensies
Super slecht bereikbaar, altijd in overleg of met pauze of een andere verzonnen reden waarom ze niet de telefoon kunnen beantwoorden.
Zeer slechte praktijk, nemen je niet serieus!! Te triest voor woorden
Dokter van Son is een hele fijne huisarts. De telefonische bereikbaarheid is niet goed te noemen. Een huisartspraktijk hoort wel wat langer bereikbaar te zijn dan tot 15:00. Wat een ander persoon hieronder schrijft over dat er geen andere huisartsenposten zijn is niet waar. We hebben in Cuijk nog een praktijk in de Stationsstraat en op de Markt.
Vroeg een huisbezoek aan door dr Offermans, omdat ik te benauwd was om naar de praktijk te kunnen. Werd gebeld door de assistentie, dokter komt niet, reden thuis kan hij geen ontstekingswaarden meten In al de jaren dat ik daar ben geweest zijn er nog nooit ontstekingswaarden gemeten! Als ik niet naar de praktijk kon komen moest ik maar contact opnemen met de longarts. Heb ik gedaan en die heeft me direct een recept voor antibiotica doorgestuurd zodat mijn zoon dat voor me kon halen. Even voor de goede orde ik ben niet iemand die om de haverklap de huisarts belt. Wil hierbij ook even duidelijk stellen dat de ene ster slechts geld voor deze arts, over de andere artsen die hier werken heb ik geen oordeel,die ken ik niet.
Heb nu 3 artsen meegemaakt. Dr. Van Kuijk heel vriendelijke en deskundig en betrokken een topper. Dr. Van Son ook prima. Dr. Magnusson is duidelijk to the point. Jammer dat de telefonische bereikbaarheid soms te wensen overlaat.
Luisteren niet, nemen je niet serieus. Zeer rigide vreselijk bandje.
De meest waardeloze praktijk die er bestaat! Ze nemen je niet serieus, en laten je stikken. AUB blijf hier weg!!! Kies een andere huisarts.
Dokter van Kuijk is een zeer vriendelijke huisarts. Neemt de tijd om naar je klachten te kijken.
Dr van kuijk heeft ons prima geholpen. Was misschien een beetje onduidelijk in het begin maar luistert goed en heeft aandacht voor het probleem.
Wat een verschrikkelijk onvriendelijk, asociale en onprofessionele arts, dr. Offermans. Het is dat dit de enige huisartsenpraktijk is, anders noooit van mijn leven! Ik raad het niemand aan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid