facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Huisartsenpraktijk Postma

Huisartsenpraktijk Postma

Info

De praktijk is apotheekhoudend en gevestigd in Huize Wilhelmina in Vlagtwedde. Huisarts-en apotheekzorg in een gemoedelijke sfeer, op betrokken wijze.



"De praktijk is apotheekhoudend en gevestigd in het mooie dorp Vlagtwedde, gelegen in het groene Westerwolde. Zowel de huisartsenpraktijk als apotheek bevinden zich in Huize Wilhelmina. Een karakteristiek en beeldbepalend pand gelegen aan de rotonde bij binnenkomst van het dorp. In de oude villa vindt u de apotheek en de wachtruimte, in de nieuwe aanbouw vijf moderne spreekkamers. In een gemoedelijke sfeer bieden we als klein en enthousiast team van vaste medewerkers, huisarts en apotheekzorg dicht bij huis. Bent u ziek of maakt u zich zorgen over uw gezondheid, dan kunt u rekenen op deskundige hulp op persoonlijke en vertrouwde wijze. Ook nieuwe inwoners van de gemeente Westerwolde heten we van harte welkom in onze praktijk."
Adres: Dokter P. Rinsemastraat 1, 9541 AL Vlagtwedde (gemeente)
Telefoonnummer: 0599-217000
Stad: Vlagtwedde
Route: Dokter P. Rinsemastraat 1
Postcode: 9541 AL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Apotheek Postma Vlagtwedde, Huisartsenpost, Huisartsenpraktijkpostma uwzorgonline nl, Raupp
Recensies
Goede arts en mensen in opleiding tot arts maar ook voor copd enzovoorts tevens huis hypotheek
Goede en vriendelijke huisartsen, maar daar heb je weinig aan als er niet altijd de juiste diagnoses worden gesteld en dus medicijnen worden voorgeschreven waar je niks aan hebt. Na een grote melanoom operatie is er nooit enige vorm van nazorg geweest en als je vraagt om een dubbele afspraak wordt er door een onbehouwen assistente gevraagd of dat nu wel echt noodzakelijk is. De bereikbaarheid is slecht: dus andere huisarts.
Hallo: ben blij dat ik bij deze huisarts weg ben !! Bij een astma en benauwdheids klachten ! Eerst prednisolon gekregen een kuur was niet nodig dacht men , waardoor mijn suiker door het dak ging ,22 eenheden voelde mij niet goed.! Gestopt met prednisolon , en na een paar dagen gewacht te hebben , durfde haast niet te bellen ! Kreeg altijd de indruk dat ze je zagen aankomen !vrijdag net voor de middag gebeld ze waren ingesprek , heb direct om 13.00 gebeld . Maar ze zeiden had eerder moeten bellen Kon niet meer komen !! Op de vraag of ze mij dan een kuur widen klaar zetten , moest eerst worden besproken met de arts ,, die weigerde ,!hij zei het is niet erg genoeg !!zonder mij te hebben gezien !! Ik mocht niet met hem bellen ,hij wilde mij ook niet bellen , moest maar naar de weekendarts bellen als het niet goed ging !! .. Ben bij Raupp beland ,, die constateerde een begin van een longonsteking !!! Kreeg medicatie na een week ging het weer een stuk beter ,en suiker weer op pijl ,heb een paar weken moesten spuiten ! Om suiker op niveau te krijgen. Ben bij Raupp wel in goede handen !! Eind reactie, als je niet door je huisarts , serieus wordt genomen. Dat geeft je een onaangenaam gevoel !
Op de website staat dat ze nog patiënten aannemen, maar na veel privé gevoelige info gedeeld te hebben in de inschrijving formulier krijg je een telefoon van een frustrerende huisarts die zegt dat ze al een tijdje een afspraak hebben geen patiënten meer aannemen, dan zeg ik dat op de website anders staat. En wordt de hoorn erop gegooid. Nou ik ben blij dat ik er nu achterkom hoe onbeschoft deze arts is.
Dokter Ilona molenaar eens maar nooit meer Ik ga per direct naar een andere huisarts ! 7 dagen overtijd terwijl ik altijd een keurige cyclus heb! Gigantische pijnen in mijn linker eierstok en en baarmoeder . Ze heeft inwendig gevoeld en dacht inderdaad aan een miskraam van circa 6 weken . Ja sterkte wat wilt u verde? Ik kan niks voor u doen verder /r nou een bloedtest zou fijn wezen ! ? In ziekenhuis bloedgetest ! Paar uur later belde ze terwijl het ziekenhuis en de gynaecoloog zou bellen Ze vond het niet leuk dat wij achter haar rug om contact hadden opgenomen bij mijn behandeld gynaecoloog . Het ziekenhuis vertelde ons dat de huisarts ons door had moeten sturen in plaats van een bloedtest en gewoon kort weg naar huis sturen met waarschijnlijk een miskraam ! In het ziekenhuis een ego gehad en daar was alles in tact ! Het ziekenhuis belde en vertelde dat de bloedtest negatief was ! Terwijl de huisarts belde en vertelde ja er is wel hcg aanwezig maar te weining . Misschien beeld u zich een zwangerschap in ! U wilt het misschien. Zo graag !!!!! Hou toch op ik was ontzettend beroert ! En stond op flauw vallen . Paar uur later kreeg ik een zware bloeding en een halve dag later toen ik mijn urine wilde opvangen in een kopje lag het vruchtje grote van een pinda met vruchtjzakje in het kopje Vreselijk !!!! Niemand kon dit voor wezen maar die manier waarop zij met ons omging ! Zo respectloos of dat je een aansteller was ! We voelde ons helemaal niet gehoord ! Nu verder met de gynaecoloog die hier ook schande van sprak ! Het zat tussen mijn oren !!! Ja dat hebben we gezien ! Hcg waarde was inderdaad negatief vertelde de gynaecoloog omdat erbij een miskraam juist hcg afneemt in het bloed! Wij raden deze onzorgvuldige , niet meelevende Arts echt af !!!!
De mensen zijn er aardig ende lokatie heeft alles wat je van een huisartsenpraktijk mag verwachten. Bovendien is het er ook gewoon mooi, prachtig opgeknapt en zulk leuk speelgoed voor de kleintjes.
Ik ben bijna 56 en heb eindelijk de beste huisarts en het beste team van assistentes gevonden. TOP-huisarts! Kundig, meelevend en meedenkend, een heel fijn mens en een geweldige arts, met humor! De assistentes zijn SUPER. Nooit is hen iets teveel! Altijd hulpvaardig en ongelooflijk aardig. Ben er heel blij mee!!!!
Wat ik mis aan huisarts Postma is inlevend vermogen. Hij geeft ook de indruk liever ergens anders mee bezig te zijn dan de patiënt die voor hem zit. Verder worden bij de apotheek vaak foutjes gemaakt. Levering van ander merk medicatie zonder overleg of andere hoeveelheden. Ook vind ik het niet van deze tijd om vaste afhaaltijden te hanteren voor het ophalen van medicatie. Om positief te eindigen is het wel een hele mooie praktijk in een oud pand en heel smaakvol ingericht
Er is weer van alles met mijn gebeurd... er werden direct adequate stappen ondernomen: wij voelen ons zeer veilig en beschermd door onze HA, dank voor alle goede zorgen!
zorg dat je er niet kom als er koffie pauze is of lunchpauze en wacht netjes in de wachtkamer of op het bankje. De meeste zijn heel aardig maar er loopt er 1 rond die blaft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid